CS:GO oyundan çıkınca ceza veriyor

Beni öldürdüğü için oyun bozanlıktan raporlamıştım.

Hocam ceza versin o konuda haklısınız ama 1 hafta fazla değil mi? Ek olarak maç devam ederken niye bağlanamıyorum? Tam bir saçmalık bence.

Hocam ranked oynuyorsunuz normal bir 5V5 değil o 1 hafta ban sebebi belli ki oncesinde de boyle seyler yapmissiniz ban sureniz artip 1 haftayi bulmus.

Bu zaten yıllardır olan bir sistem ve sen bunu biliyorsun. Rakip takıma üstünlük geçiyor sen çıktığın için. İlk çıkışında 30dk, sonra 1 saat, 12 saat, 24 saat ve 7 gün diye gidiyor. Yani baya çıkmışsınız.
Oyunu indireli 1 ay oluyor hocam hiç video falan bakmadım. Dümdüz girip çıkıyorum.

Oyunu indireli 1 ay oluyor hocam hiç video falan bakmadım. Dümdüz girip çıkıyorum.
Oyunun çıkışından beri olan bir sistem. Siz 4-5 kereden fazla rekabetçi oyunda çıkmışsınız. Çünkü hemen 7 gün ban vermiyor.

1678561825746.png

E güzel kardeşim bu oyun 1 haftayı direkt şak diye vermiyor @bonz hocamın da dediği gibi üst üste yaparsan veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte girip çıkmak diye bir mantık yok. Eşleşmeyi kabul ettiğinizde maçı sonuna kadar oynamak zorundasınız. Bunu caydırmak için yapılan cezalar mantıksız değil. Eğer o kadar rekabetçi bir oyuncu değilseniz CS size göre değil demektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı