CS:GO oyundan çıkınca ceza veriyor

Beni öldürdüğü için oyun bozanlıktan raporlamıştım.

Hocam ceza versin o konuda haklısınız ama 1 hafta fazla değil mi? Ek olarak maç devam ederken niye bağlanamıyorum? Tam bir saçmalık bence.

Hocam ranked oynuyorsunuz normal bir 5V5 değil o 1 hafta ban sebebi belli ki oncesinde de boyle seyler yapmissiniz ban sureniz artip 1 haftayi bulmus.

Oyunu indireli 1 ay oluyor hocam hiç video falan bakmadım. Dümdüz girip çıkıyorum.

10 15 dakika sonra gelmissin normal degilmi ban yemen kankam? Ban süresi her asamada artiyor 30dk 2saat 1 gun 1 hafta gibi. Bende bir ara donguye girmistim 1 hafta ban yiyip duruyordum. Tek care oynayip o ban süresinin azalmasini beklemek.

Üst üste ban yediysen olmus olabilir.

E güzel kardeşim bu oyun 1 haftayı direkt şak diye vermiyor @bonz hocamın da dediği gibi üst üste yaparsan veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu indireli 1 ay oluyor hocam hiç video falan bakmadım. Dümdüz girip çıkıyorum.
İşte girip çıkmak diye bir mantık yok. Eşleşmeyi kabul ettiğinizde maçı sonuna kadar oynamak zorundasınız. Bunu caydırmak için yapılan cezalar mantıksız değil. Eğer o kadar rekabetçi bir oyuncu değilseniz CS size göre değil demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…