CS:GO oyunu alta alındığı zaman kendini kapatıyor

İşletim sistemi
Windows 10

RestalFox

Megapat
Daha fazla  
Herhangi bir yöntem ile Windows'a döndüğümde CS:GO ya tekrar girmek istediğimde oyun kendini kapatıyor, oldukça can sıkıcı bir durum. Ne müzik dinleyebiliyorum ne de video alabiliyorum, bunun bir çözümü yok mu? Şimdiden teşekkürler.

Herhangi bir yöntem ile Windows'a döndüğümde CS:GO ya tekrar girmek istediğimde oyun kendini kapatıyor, oldukça can sıkıcı bir durum. Ne müzik dinleyebiliyorum ne de video alabiliyorum, bunun bir çözümü yok mu? Şimdiden teşekkürler.
Sistemini tahmin ediyorum.

konu sahibi sistem.PNG

Pencereli veya tam ekran dışında bir ekranda oynayın.

Nasıl? Eskiden böyle bir şey yoktu.
RAM düşükdür.

8 GB RAM'e sahibim.
Pencereli veya tam ekran dışında bir ekranda oynayın.
Hepsini denedim de olmuyor. Eskiden böyle bir şey yoktu güvenlik için yaptılar diyorlar.
Sistem ile ne alakası var? Anlayamadım.
Kahin melekleri izindeymiş bugün. Sisteminizi yazarmısınız?
1605965710926.png

1605965720735.png

1605965726075.png

Sorunu çözdüm arkadaşlar sorun CS:GO başlatma ayarlarından -disaBLE_D3D9EX kodundan dolayıymış Alt Tab sorunu yaşayanlar bu kodu silince düzeliyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı