CS:GO oyunun ortasında masaüstüne atma sorunu

nurullahrx

Centipat
Arkadaşlar öncelikle merhaba. CS:GO oyununu sorunsuz akıcı bir şekilde oynuyorum fakat birden oyun takılıyor ve masaüstü gözüküyor. Fakat oyunda hareket edebiliyorum, ateş edebiliyorum ama dediğim gibi masaüstü gözüküyor. Alt+Tab yapıyorum oyuna girmeyi deniyorum fakat görüntü gelmiyor. Oyunu sildim yükledim yine düzelmedi, bütün çözümleri denedim. Yardımcı olan olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.

DDU ile sürücü silip tekrar güncel sürücü yüklemeyi denediniz mi?

Arkadaşlar öncelikle merhaba. CS:GO oyununu sorunsuz akıcı bir şekilde oynuyorum fakat birden oyun takılıyor ve masaüstü gözüküyor. Fakat oyunda hareket edebiliyorum, ateş edebiliyorum ama dediğim gibi masaüstü gözüküyor. Alt+Tab yapıyorum oyuna girmeyi deniyorum fakat görüntü gelmiyor. Oyunu sildim yükledim yine düzelmedi, bütün çözümleri denedim. Yardımcı olan olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
Oynadiginiz ekran ayarlarini gonderir misin?

Oynadiginiz ekran ayarlarini gonderir misin?
1366*768 16:9
DDU ile sürücü silip tekrar güncel sürücü yüklemeyi denediniz mi?

Şimdi deniyorum teşekkürler. Olumlu yanıt alırsam yazarım.
Bilgisayarımı yeni topladım her oyunda sorun yaşıyorum cs de bahsettiğim gibi payday'de birden oyundan atıyor gta da d3d sebebi ne olabilir cidden sorunsuz çalışan oyun yok cidden çok sıkıldım ve soğdum.
ekran kartımla ilgili bir sorun olabilir mi ? Her oyunda sıkıntı yaşıyorum çünkü
Sorunu çözdüm öncelikle cs açıkken görev yöneticisine girdim cs go ya sağ tıklayıp özellikler dedim üstten uyumluluğa tıkladım tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakı seçtim uygula dedim ve çıktım oyuna girmeden önce başlatma seçeneklerine -dxlevel 90 yazdım oyun dosyalaranın bütünlüğünü doğruladım ve sorunsuz işliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı