CS:GO Paris 2023 kapsülleri ne zaman değerlenir?

Zyetwy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx 1650 ti
i7 10750H 2.60 GHz
16 GB Ram
1 TB Hdd
256 GB Ssd
(Lenova ideaPad Gaming 3 Laptop)
Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi CS:GO'da her majordan sonra oyuna kapsüller ekleniyor ve belli bir süre sonra indirime giriyor (yaklaşık 6 TL oluyorlar indirimde) ve bazı kapsüller çok değerlenebiliyor, mesela Stockholm 2021 kapsülleri sonraki major öncesi 400 TL kadar oldu şu an ise 180 TL ya da Antwerp 2022 kapsülleri bile en az 8X yapmıştı bir aralar şu an bile kar ettiriyor. Ben de bu indirimde toplamda 45 tane kapsül aldım. (20 tanesi meydan okuyanlar 14 tanesi efsaneler 11 tanesi mücadelecilerden oluşuyor.) Asıl konu şu bu kapsüller major öncesi çok fiyatı artar mı 40 50 TL'yi görür mü ve en az 2X yapması için ne kadar bekletmem lazım? Bazı CS yatırımcıları 1. aydan 2X yapıcağını söylüyor ama ben pek ısınık değilim dediklerine çünkü çok yatırım yapan var. Tabii ki kar ettirecektir çok yüksek ihtimal ama ilk aydan 2X olur mu bilmiyorum. Sizce borsa ne olur tabii açılma oranına sticker yapıştırma oranına ve kapsül türüne göre fiyatlar çok değişebiliyor. Ayrıca şunu da belirtmek lazım CS:GO'nun son majoru olduğu için artık yeni kapsüller CS2 ile gelecek. Ama genel değerlendirme yapacak olursak ilerleyiş sizce nasıl olur? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk 3-4 ay aman aman bir artış beklemeyin, 20-30₺'yi bulur. Piyasada çok fazla arka plansız çıkartma olduğu için ve çok fazla kişi Paris kapsülleri alacağı için diğerleri kadar değerlenmez. Eğer önümüzdeki Majör arka planlı gelirse o zaman fiyatı uçar.

Ek: Elinizdeki kutuları da satıp kapsül almanızı öneririm veya kıyıda köşede biriktirdiğiniz para varsa onunla da alabilirsiniz. 45 kapsül az çünkü.

Kapsüller stok yapılır, yeni supply alma biter, CS yayıncıları bir umut kar için kapsül alıp açarlar, supply azalır. Böyle böyle birkaç yılda kar edebilirsin. Tabi oyuncuların hepsi 5 6 kapsül almıyorsa.

Arka planlı gelirse ne kadar olur ama yüzde 90 arka plansız gelecek bildiğim kadarıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan sonraki Major'da da çıkartmalar arka plansız olursa Paris kapsüllerinin ve çıkartmalarının değeri oldukça düşer. En mantıklı satma zamanı, yeni kapsüller gelmeden 1-2 hafta öncesi.

Arka planlı gelirse ne kadar olur? Yüzde 90 arka plansız gelecek bildiğim kadarıyla.
150-200 olabilir, belki daha da fazla. %90 arka plansız olacak diye bir şey yok. PGL'in düzenliyor olması demek arka plansız olacak demek değil. İnsanlar kendi kafalarından kural uydurup bunu yayıyor. O yalan bilgi yayan tayfaya göre de Paris arka planlı olacaktı.

Peki arka plansız gelirse fiyatlar ne alemde olur? Ve en mantıklı kapsül hangisi yatırım için 3ü arasında? Çünkü bildiğiniz gibi türüne göre fiyatlar inanılmaz değişebiliyor. Araştırmalarına göre meydan okuyanlar çünkü majora katılma şansı bi daha düşük olan takımlar olduğu söyleniyor ayrıca gl şeklinde çıkartma olması ve bazı stickerların şaka amaçlı yapıştırma oranın fazla olacağından tüketilme oranı fazla olacağı söyleniyor. Ayrıca monte ve apeksin bulunması da ekstra tüketilmeyi arttıracak deniliyor. Ayrıca şunu da belirteyim cs2nin ilk major turnuvası olacağı için arka plansız gelme olasılığı çok yüksek

Peki arka plansız gelirse fiyatlar ne alemde olur?
Güncel fiyatın yarı fiyatına kadar düşebilir, belki daha fazla.

ROI değerine göre yatırım yapabilirsiniz. Ben %60 Challengers, %40 Contenders aldım.

Ayrıca şunu da belirteyim CS2'nin ilk Majör turnuvası olacağı için arka plansız gelme olasılığı çok yüksek.
Bunlar tamamen tahmin, böyle bir kural yok ama. Bana göre de çok fazla arka plansız sticker geldi o yüzden arka planlı gelir diye düşünüyorum. Kimse bir şey bilmiyor, o yüzden "çok yüksek" demek doğru değil.

Hocam çok soru soruyorum kusura bakmayın Peki bu kapsül işinin zarar ettirme gibi bir ihtimali var mu? Major öncesi fiyatlar uçar mı?

Hocam çok soru soruyorum kusura bakmayın. Peki bu kapsül işinin zarar ettirme gibi bir ihtimali var mu? Major öncesi fiyatlar uçar mı?
Her işin zarar ettirme ihtimali vardır ama kapsül yatırımının zarar ettirme ihtimali çok düşük. 6,55₺'ye aldığınız şey tutup 3₺ olacak hali yok. Bunun olma ihtimali neredeyse yok. En kötü paranızı boşa tutmuş olursunuz ve yatırdığınız parayı geri alırsınız.

Fiyatlar uçar mı derken yükselişi mi yoksa düşüşü mü kastediyorsunuz? Eğer arka plansız olacağı söylentileri çok fazla yayılırsa o zaman fiyatları düşer, tam tersi arka planlı olacağı söylentisi yayılırsa o zaman fiyatlar artar. Eğer risk almak istemiyorsanız sonraki Majör gelmeden 2-3 hafta öncesinde satabilirsiniz. Risk almak istiyorum diyorsanız da yarısını satın, yarısını tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…