mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 26 Haziran 2023 #51 wanetage dedi: Aynı bu gidişle Türk lirası değer kaybetmeye devam ederse ve yabancılar da geçmiş yıllardaki gibi durumdan şikayetçi olmaya başlarsa hızlı bir şekilde oyun içi kuru güncellerler muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Aslında biz hala çok ucuza alıyoruz. Yabancılar için 6.5TL gibi bir fiyata tekabül ediyor
wanetage dedi: Aynı bu gidişle Türk lirası değer kaybetmeye devam ederse ve yabancılar da geçmiş yıllardaki gibi durumdan şikayetçi olmaya başlarsa hızlı bir şekilde oyun içi kuru güncellerler muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Aslında biz hala çok ucuza alıyoruz. Yabancılar için 6.5TL gibi bir fiyata tekabül ediyor
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 27 Haziran 2023 #52 mor ekmek dedi: Aslında biz hala çok ucuza alıyoruz. Yabancılar için 6.5TL gibi bir fiyata tekabül ediyor Genişletmek için tıkla... Bu gidişle kur güncellemesine az kaldı.
mor ekmek dedi: Aslında biz hala çok ucuza alıyoruz. Yabancılar için 6.5TL gibi bir fiyata tekabül ediyor Genişletmek için tıkla... Bu gidişle kur güncellemesine az kaldı.
Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #53 Hangi kapsülleri aldınız? Hangisin tavsiye edersiniz arkadaşlar?
Wapix Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 31 Çözümler 1 14 Temmuz 2023 #54 Ben biraz enayilik mi yaptım ne? 7'şer liraya topluluk pazarından 3 tane çıkartma kapsülünden aldım . Harbi enayilik mi oldu? Godlixy dedi: Hangi kapsülleri aldınız? Hangisin tavsiye edersiniz arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Bir arkadaş Meydan Okuyanlar (Challengers) ya da Efsaneler (Legends) alabilirsin demişti . Ben bu ikisi ve bir de Mücadeleciler'den (Contenders) aldım
Ben biraz enayilik mi yaptım ne? 7'şer liraya topluluk pazarından 3 tane çıkartma kapsülünden aldım . Harbi enayilik mi oldu? Godlixy dedi: Hangi kapsülleri aldınız? Hangisin tavsiye edersiniz arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Bir arkadaş Meydan Okuyanlar (Challengers) ya da Efsaneler (Legends) alabilirsin demişti . Ben bu ikisi ve bir de Mücadeleciler'den (Contenders) aldım