A Akratos Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 44 17 Mayıs 2023 #1 Paris Major kapsülleri %75 indirime girdiğinde almak mantıklı mı? İleride pahalanır mı? Pahalanırsa hangileri pahalanır?
Paris Major kapsülleri %75 indirime girdiğinde almak mantıklı mı? İleride pahalanır mı? Pahalanırsa hangileri pahalanır?
mayuice Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 459 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #2 Akratos dedi: Paris Major kapsülleri %75 indirime girdiğinde almak mantıklı mı? İleride pahalanır mı? Pahalanırsa hangileri pahalanır? Genişletmek için tıkla... İndirimde alınabilir.
Akratos dedi: Paris Major kapsülleri %75 indirime girdiğinde almak mantıklı mı? İleride pahalanır mı? Pahalanırsa hangileri pahalanır? Genişletmek için tıkla... İndirimde alınabilir.
do not interfere Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.401 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara 17 Mayıs 2023 #3 Son turnuva kesin değerlenir.
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.391 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #4 Her sene onlardan 1 tanesi artıyor diğerleri çakılıyor diye biliyorum doğru olanı seçmek zor bir iş.
fatih murdock Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 2.134 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #5 Akratos dedi: Paris Major kapsülleri %75 indirime girdiğinde almak mantıklı mı? İleride pahalanır mı? Pahalanırsa hangileri pahalanır? Genişletmek için tıkla... İndirime ne zaman girebilir ki ?
Akratos dedi: Paris Major kapsülleri %75 indirime girdiğinde almak mantıklı mı? İleride pahalanır mı? Pahalanırsa hangileri pahalanır? Genişletmek için tıkla... İndirime ne zaman girebilir ki ?
Frik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 4 17 Mayıs 2023 #6 İndirme ne zaman giriyor?
Baran0141 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 11 Yer Nordland 17 Mayıs 2023 #7 Bunları alınca noluyor?
A Akratos Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 44 17 Mayıs 2023 #8 fatih murdock dedi: İndirime ne zaman girebilir ki? Genişletmek için tıkla... Kanka turnuva bittiğinde %75 indirimle falan 4 TL'ye düşüyordu. Hala var mı bilmiyorum ama büyük ihtimalle var. mayuice dedi: İndirimde alınabilir. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın Je m en fiche dedi: Her sene onlardan 1 tanesi artıyor diğerleri çakılıyor diye biliyorum doğru olanı seçmek zor bir iş. Genişletmek için tıkla... Vallahi onu tutturursak iyi kar olur diye düşünüyorum.
fatih murdock dedi: İndirime ne zaman girebilir ki? Genişletmek için tıkla... Kanka turnuva bittiğinde %75 indirimle falan 4 TL'ye düşüyordu. Hala var mı bilmiyorum ama büyük ihtimalle var. mayuice dedi: İndirimde alınabilir. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın Je m en fiche dedi: Her sene onlardan 1 tanesi artıyor diğerleri çakılıyor diye biliyorum doğru olanı seçmek zor bir iş. Genişletmek için tıkla... Vallahi onu tutturursak iyi kar olur diye düşünüyorum.