Dreads Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 554 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #1 Pazarda kapsüllerin vesaire fiyatı neden düştü? Oyuna kur güncellemesi mi geldi tekrar acaba bilenler yazabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2021
Pazarda kapsüllerin vesaire fiyatı neden düştü? Oyuna kur güncellemesi mi geldi tekrar acaba bilenler yazabilir mi?
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.580 Çözümler 20 22 Aralık 2021 #2 Dreads dedi: Pazarda kapsüllerin vesaire fiyatı neden düştü? Oyuna kur güncellemesi mi geldi tekrar acaba bilenler yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Gece 12.5 civarlarına güncellendi kurlar. Kısa sürede oyun içi öğelerede gelir.
Dreads dedi: Pazarda kapsüllerin vesaire fiyatı neden düştü? Oyuna kur güncellemesi mi geldi tekrar acaba bilenler yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Gece 12.5 civarlarına güncellendi kurlar. Kısa sürede oyun içi öğelerede gelir.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.733 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 22 Aralık 2021 #3 Pazar fiyatlarını oyuncular belirliyor. Öğelerinin hemen satılmasını isteyen oyuncular daha ucuz fiyat yazabiliyorlar. Böyle böyle fiyatlar düşüyor.
Pazar fiyatlarını oyuncular belirliyor. Öğelerinin hemen satılmasını isteyen oyuncular daha ucuz fiyat yazabiliyorlar. Böyle böyle fiyatlar düşüyor.
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.535 Çözümler 6 22 Aralık 2021 #4 Hatıra paketlerini güzel zamanda sattık. Şimdi oyun içi ile aynı fiyata gelmiş. 20 Aralıkta kalkması gerekiyordu. Bir an önce kaldırsalar iyi olur.
Hatıra paketlerini güzel zamanda sattık. Şimdi oyun içi ile aynı fiyata gelmiş. 20 Aralıkta kalkması gerekiyordu. Bir an önce kaldırsalar iyi olur.
yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #5 250 tane kapsül aldım ya o yüzden düştü. Benim bir şey almamı mı bekliyor bu Steam niye sürekli ben bişey alınca düşüyor yav.
250 tane kapsül aldım ya o yüzden düştü. Benim bir şey almamı mı bekliyor bu Steam niye sürekli ben bişey alınca düşüyor yav.
yaschares Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #6 Kurla alakalı arkadaşlar, kur düşünce onlarda düzenlendi.
Dreads Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 554 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #7 yaschares dedi: Kurla alakalı arkadaşlar, kur düşünce onlarda düzenlendi. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi bayağı zarardayım.
yaschares dedi: Kurla alakalı arkadaşlar, kur düşünce onlarda düzenlendi. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi bayağı zarardayım.