CS:GO "Pazar listelemeleri 15 gün bekletilecektir" uyarısı

MertAli37

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Steam pazarda bir eşya satmaya çalıştığım zaman bu uyarıyı veriyor, bunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam Guard'ı açıp kapattıysanız bu sorunla karşılaşmış olabilirsiniz, aynısı bana da olmuştu.

Arkadaşların dediği gibi steam guard kaynaklı olmuş problem. Konusu açılmışken bu kasa fiyatları ne olmuş böyle ya elde tutmakta yarar var skin fiyatları da aldı başını gidiyor çünkü.

Steam Guard'ı açıp kapattıysanız bu sorunla karşılaşmış olabilirsiniz, aynısı bana da olmuştu.
Steam hesabımı açtığımdan beri hiç Steam Guardı kapatmadım ama 15 gün beklemek dışında yapacak pek birşeyim yok gibi teşekürler yinede

Arkadaşların dediği gibi steam guard kaynaklı olmuş problem. Konusu açılmışken bu kasa fiyatları ne olmuş böyle ya elde tutmakta yarar var skin fiyatları da aldı başını gidiyor çünkü.
Evet özellikle CS2 çıktıktan sonra daha bir artış göstereceğine inanıyorum şimdiden kasa biriktirmeye başladım

Karşılaştığın hata bunu söylemiyor ama Steam Guard kaynaklı bir problem yaşıyorsun. Eğer Steam Guard'ı devre dışı bırakıp tekrar aktif hale getirmediysen bunu başka birinin yaptığını düşünmemiz gerekecek bu da haliyle hesabının başka birinin eline geçtiğini gösterir.

Ve evet yaklaşık 80-90'a yakın bende mevcut. Toplamaya devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…