Emperor1 Decapat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 498 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #1 Pazardaki fiyatlar düzelmiş gibi duruyor ama satışa koyduğum eşya listelemede görünmüyor.
Assetto Bağımlısı Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 409 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #2 Steam pazarında şu an bi bug var sanırım o yüzden yeni listelemeler görünmüyor. Desen fiyatlarının artmış gibi görünmesinin sebebi de o.
Steam pazarında şu an bi bug var sanırım o yüzden yeni listelemeler görünmüyor. Desen fiyatlarının artmış gibi görünmesinin sebebi de o.
Emperor1 Decapat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 498 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #3 Assetto Bağımlısı dedi: Steam pazarında şu an bir bug var sanırım o yüzden yeni listelemeler görünmüyor. Desen fiyatlarının artmış gibi görünmesinin sebebi de o. Genişletmek için tıkla... Bug olduğunu biliyorum da baktığım skinlerde fiyatları normale dönmüş olarak gördüm, ama benim listelemem hala görünmüyordu, bu yüzden konu açmak istedim
Assetto Bağımlısı dedi: Steam pazarında şu an bir bug var sanırım o yüzden yeni listelemeler görünmüyor. Desen fiyatlarının artmış gibi görünmesinin sebebi de o. Genişletmek için tıkla... Bug olduğunu biliyorum da baktığım skinlerde fiyatları normale dönmüş olarak gördüm, ama benim listelemem hala görünmüyordu, bu yüzden konu açmak istedim
Assetto Bağımlısı Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 409 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #4 Şimdi baktım da evet fiyatlar normale dönmüş sanırım düzeltmişler. Daha sonra tekrar deneyin bence.