Alone45 Centipat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 2 8 Nisan 2020 #1 CS GO'ya girdiğimde 1-2 saniye hiçbir şey olmuyor. Bir anda daha ana menüdeyken PC kapanıyor. Yardım.
CS GO'ya girdiğimde 1-2 saniye hiçbir şey olmuyor. Bir anda daha ana menüdeyken PC kapanıyor. Yardım.
ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 8 Nisan 2020 #2 Alone45 dedi: CS GO'ya girdiğimde 1-2 saniye hiçbir şey olmuyor. Bir anda daha ana menüdeyken PC kapanıyor. Yardım. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir kapanma ? Tamamen oyundanmı atıyor ? Yoksa siyah ekranmı veriyo ? Alone45 dedi: CS GO'ya girdiğimde 1-2 saniye hiçbir şey olmuyor. Bir anda daha ana menüdeyken PC kapanıyor. Yardım. Genişletmek için tıkla... Yoksa csgo.exe çalışmayı durdurdu hatasımı veriyo ? Artı 0 Eksi
Alone45 dedi: CS GO'ya girdiğimde 1-2 saniye hiçbir şey olmuyor. Bir anda daha ana menüdeyken PC kapanıyor. Yardım. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir kapanma ? Tamamen oyundanmı atıyor ? Yoksa siyah ekranmı veriyo ? Alone45 dedi: CS GO'ya girdiğimde 1-2 saniye hiçbir şey olmuyor. Bir anda daha ana menüdeyken PC kapanıyor. Yardım. Genişletmek için tıkla... Yoksa csgo.exe çalışmayı durdurdu hatasımı veriyo ?
seyhmusaykut Decapat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 152 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Nisan 2020 #3 Bilgisayarını en son iç temizliğini ne zaman yaptın? Eğer hiç yapmadı isen soğutmadan dolayı olabilir. Fan temizliği yapmanı tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Bilgisayarını en son iç temizliğini ne zaman yaptın? Eğer hiç yapmadı isen soğutmadan dolayı olabilir. Fan temizliği yapmanı tavsiye ederim.
ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 8 Nisan 2020 #4 seyhmusaykut dedi: Bilgisayarını en son iç temizliğini ne zaman yaptın? Eğer hiç yapmadı isen soğutmadan dolayı olabilir. Fan temizliği yapmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Doğru fandan da kaynaklanıyo olabilir . Artı 0 Eksi
seyhmusaykut dedi: Bilgisayarını en son iç temizliğini ne zaman yaptın? Eğer hiç yapmadı isen soğutmadan dolayı olabilir. Fan temizliği yapmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Doğru fandan da kaynaklanıyo olabilir .