Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #1 Şu başarım bir türlü gelmiyor, tek bir rauntta 14'ten fazla cam indirdim ama gene de gelmiyor. Diğer başarımlarda sorun yok.
Şu başarım bir türlü gelmiyor, tek bir rauntta 14'ten fazla cam indirdim ama gene de gelmiyor. Diğer başarımlarda sorun yok.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 23 Ocak 2023 #2 Format at knk dedi: Şu başarım bir türlü gelmiyor, tek bir rauntta 14'ten fazla cam indirdim ama gene de gelmiyor. Diğer başarımlarda sorun yok. Eki Görüntüle 1642621 Genişletmek için tıkla... Steam achievement Manager ile açabilirsiniz.
Format at knk dedi: Şu başarım bir türlü gelmiyor, tek bir rauntta 14'ten fazla cam indirdim ama gene de gelmiyor. Diğer başarımlarda sorun yok. Eki Görüntüle 1642621 Genişletmek için tıkla... Steam achievement Manager ile açabilirsiniz.
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.917 Çözümler 6 Yer Pendik 23 Ocak 2023 #3 Format at knk dedi: Şu başarım bir türlü gelmiyor, tek bir rauntta 14'ten fazla cam indirdim ama gene de gelmiyor. Diğer başarımlarda sorun yok. Eki Görüntüle 1642621 Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube başarımın İngilizce ismini alıp kopyalayın video izleyererek yapın isterseniz belki farklı bir olay vardır.
Format at knk dedi: Şu başarım bir türlü gelmiyor, tek bir rauntta 14'ten fazla cam indirdim ama gene de gelmiyor. Diğer başarımlarda sorun yok. Eki Görüntüle 1642621 Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube başarımın İngilizce ismini alıp kopyalayın video izleyererek yapın isterseniz belki farklı bir olay vardır.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #4 quarest dedi: Steam achievement Manager ile açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O zaman hesap güven faktörü düşer.
quarest dedi: Steam achievement Manager ile açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O zaman hesap güven faktörü düşer.
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.917 Çözümler 6 Yer Pendik 23 Ocak 2023 #5 quarest dedi: Steam achievement Manager ile açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani neden yapsın neden yapalım adı üstüne başarım diyor onları açmanın zevki orada zaten.
quarest dedi: Steam achievement Manager ile açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani neden yapsın neden yapalım adı üstüne başarım diyor onları açmanın zevki orada zaten.