CS:GO Pentinum 3.40 GHz İşlemci Desteği

Daha fazla  
Meslek
Haçker
Benim eski bir işlemcim var. Ve bir de CS:GO oyunum var. Bilgisayarım eski olduğundan CS:GO oyununda kasma sorunu yaşıyorum. Bu gün oyunun sistem gereksinimlerine bakmak istedim. Baktığımda ise minimum işlemci Intel Core 2 Duo E6600 olması gerekiyormuş. Benim işlemcim İntel(R) Pentinum(R) 3.40 GHz. Hangisi daha iyi bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim. Belki gerekir diye sistem özelliklerimi yazıyorum.

İntel(R) Pentinum(R) 3.40 GHz
Asus P5KPL-AM SE
150GB HDD
300W PSU
Windows XP 32Bit
Nvidia GeForge 100
1GB RAM
1 Tane işlemci fanı
1 Tane kasa arka fanı
1 tane CD/DCD okuyucu

Bu arada arkadaşlar RAM alacağım. AliExpress üzerinden ucuz ama işlevi iyi olan RAM önerirseniz beni mutlu edersiniz. Linkleri yorumlara yazın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle geçmiş olsun. En azından R7 240 ve RAM ilavesi ile CS:GO düşük ayarlarda oynanabilir.
Pencere modunda 640-480 de oynadığımda kasmıyor ama düşük fps alıyorum. Ram ilavesi yapsam kasma ortadan kalkarmı.
Not: Çözünürlük ve boyutu umrumda değil kasmasın yeter.

Öncelikle geçmiş olsun hocam. AliExpress üzerinden sipariş verebilirseniz Xeon E5450 işlemcisini tavsiye ederim. Gayet makul bir fiyatı var. RAM boyutunu en az 4 GB yapın. Yapabilirseniz tabii ki 8 yapın. Ekran kartı olarak R7 240 işinizi çok rahat görür. Bu yeni parçalar gelince de format atıp Windows 10 kurmak mantıklı olur, çoğu oyunun XP desteği yok.

Tahmini Teslimat Zamanıı Buradan 2 GB ram alabilirsin. Ben aldım şuan evde duruyor.
10- 12 gün sonra tüm sistem toplanmış olacak o yüzden duruyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı