CS:GO performansı düşmesin diye görev yöneticisinden CPU ayarlaması gerekiyor

qstewie2K

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO'da FPS sorunu yaşıyordum fakat bunu yapınca düzeldi. Oyunu kapatıp açtığımda eski haline dönüyor. Nasıl kalıcı olarak ayarlarım?

CS:GO'da FPS sorunu yaşıyordum fakat bunu yapınca düzeldi. Oyunu kapatıp açtığımda eski haline dönüyor. Nasıl kalıcı olarak ayarlarım?

Eki Görüntüle 1241638
Kalıcı ayarlanabildiğini zannetmiyorum da; tüm işlemciler seçeneğini seçince daha yüksek performans vermeli normal şartlarda. Sizin sisteminiz muhtemelen BD PROCHOT etkisinde kalıyor. Birkaç çekirdeği kapatınca limite yaklaşmadığı için daha dengeli bir oyun deneyimi oluyor sanırsam. Çünkü çektiği Watt azalınca sıcaklık da azalıyor. Dolayısıyla limitten uzaklaşıyor.

Eki Görüntüle 1241638
Oyunu açtığında kaç tane çekirdek aktif oluyor? Eğer tek çekirdek aktif oluyorsa oyunun ayarlarından çoklu çekirdek performansını etkinleştir ve oyunun başlatma seçeneklerine -high komutunu yaz.

Oyunu açtığında kaç tane çekirdek aktif oluyor? Eğer tek çekirdek aktif oluyorsa oyunun ayarlarından çoklu çekirdek performansını etkinleştir ve oyunun başlatma seçeneklerine -high komutunu yaz.
Oyun ilk açılınca tümü seçili oluyor FPS de 90 Lara kadar düşüyor şuan ise 200 altına düşmüyor

Oyun ilk açılınca tümü seçili oluyor FPS de 90'lara kadar düşüyor şu an ise 200 altına düşmüyor

Tümü seçili kalsın hocam. Oyun ayarlarından görüntüye girin ve çoklu CPU kullanımını açın. FPS zaten 200 olacak. Orayla uğraşmanıza gerek yok.

Onu yazınca hepsini seçiyor diye biliyorum o şekilde FPS düşüşü oluyor
Tümü seçili kalsın hocam. Oyun ayarlarından görüntüye girin ve çoklu CPU kullanımını açın. FPS zaten 200 olacak. Orayla uğraşmanıza gerek yok.
Onların hepsi seçili zaten 200 olmuyor olsa neden değiştirmekle uğraşayim

Ayarlar bu şekilde her zaman

Sİzde sanırım 12 thread var. Görev Yöneticisi'nden 1 tanesini kaldırıp 11 tanesi ile oyun oynuyorsunuz. CS:GO başlatma seçeneklerine -threads 11 yazmayı deneyin. 1 tanesini otomatik devre dışı bırakmalı. CPU 0'ı kapattığınız ekranda en aşağıya inin. En fazla kaç sayı gözüküyorsa 1 azaltarak yazın o kodu.

Sİzde sanırım 12 thread var. Görev Yöneticisi'nden 1 tanesini kaldırıp 11 tanesi ile oyun oynuyorsunuz. CS:GO başlatma seçeneklerine -threads 11 yazmayı deneyin. 1 tanesini otomatik devre dışı bırakmalı.
Deneyip yazacağım
Toplam 11 var kaç yazmam gerekiyor?
Toplam 11 var kaç yazmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• IMG_20211214_111020.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_20211214_111020.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…