CS:GO ping değerimi nasıl düşürebilirim?

fatih0549

Centipat
Selam arkadaşlar. Şu anda Vodafone Fibernet kullanıyorum. Speedtest üzerinde 15 ping, 98 download, 25 upload şeklinde alıyorum ancak oynadığım oyunlar da CS:GO gibi ping değerlerim 90 civarında. Ping değerini düşürmek istiyorum. 40-50 gibi. Hangi internet sağlayıcısına geçmeliyim? Veya nasıl adımlar izleyebilirim? Trabzon'da yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemle aranızdaki uzaklık önemli , veya masaüstü kullanıyorsanız ethernet kablosu ile bağlanabilirsiniz daha rahat ve akıcı olur sizin için Wireless'a göre.

Frankfurt serverların da kaç ping alıyorsunuz. Ben TT kullanıyorum ve 40-50 ping alıyorum.

Oyunda konsola "mm_dedicated_search_maxping 60" yazın. Oyun aratmayı deneyin bulmaz ise değerleri 10'ar arttırarak deneyin. Serverların konumu gereği belli bir değerin altını zaten alamazsınız. Başka cihazlarla olan bağlantıları da kesin.

CS:GO adlı oyunda 150-200 sabit hatta arada 400-500 civarına çıkan pingler alırken LOL adlı oyunda çoğunlukla 24 sabit arada 100-150 çıkıp hemen inmeler oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…