CS:GO Ping Sorunu

Zubeyir Yazar

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler. Steam oyunumdaki bir problemden dolayı sizinle iletişime geçiyorum. Oyunum oynanacak gibi değil. Oyunumda 30,40,50 pingler almama rağmen (genellikle) oyunumdaki hissiyat 150-200 ping gibi. Herhangi bir çözüm bulamıyorum. Tab menüsünde pingim 30-40 gösteriyor fakat oyun sanki 200 ms ile oynuyorum gibi. Silah değiştiriyorum değiştirmiyor, takılıyor. Yürürken donuyorum vs. Bu hatayı çözmek için bir çok şey denedim fakat hiçbiri işe yaramadı.

Oyunu defalarca silip yükledim bilgisayarıma format attım. Format atınca ilk 4 günde oyunda sıkıntı yoktu fakat 2 gün önce yeniden olmaya başladı. Ne yapmam gerek? Son çare olarak size yazmak istedim.

Gecikme değerlerinden kaynaklandığına emin misiniz? Takılma, donma gibi sorunlar sisteminizden de kaynaklanıyor olabilir, en azından şimdilik aklıma bu geliyor.

Paket loss sorunu var galiba. Superbox vb. hat ile çalışan modemleri mi kullanıyorsun?

CS:GO'nun hangi oyun modunda yaşıyorsunuz bunu? Ölüm maçında mı?

Packet loss yaşıyorsunuz büyük ihtimalle. İnternet sağlayıcınız ile irtibat kurun bence. Veya denemediyseniz modemi sıfırlayabilirsiniz.
Gecikme değerlerinden kaynaklandığına emin misiniz? Takılma, donma gibi sorunlar sisteminizden de kaynaklanıyor olabilir, en azından şimdilik aklıma bu geliyor.
Paket loss sorunu var galiba. Superbox vb. hat ile çalışan modemleri mi kullanıyorsun?
CS:GO'nun hangi oyun modunda yaşıyorsunuz bunu? Ölüm maçında mı?
Ben yazan kişinin kuzeniyim kendisi uyarı almış cevap yazamıyor makedonya da fiber internet kullanıyo atölye haritalarında yaşamıyor videoyu izlerseniz sevinirim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ve ışınlanma tarzı.

Harekette bir sıkıntı göremedim, ellerin öyle olması bana tuhaf geldi. Ne kadar alakalıdır bilmem ama oyunun dosyalarının bütünlüğünü doğrulaması iyi olur. Ben gecikme sorunu yaşadığımda böyle bir problem ile karşılaştığımı hatırlamıyorum. Oyunu tekrar silip yükledim de demiş. Acaba bir antivirüs yazılımı oyunun dosyasını falan mı siliyor?

Işınlanma videoda yok ama oluyor
Program kullanmıyor.

Fiber'i varsa oyunu silip yüklemek 10 dk'sını almaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…