O osmancolak3 Hectopat Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2016 #1 Bir ay önce bir pc topladım. 300 fps alıyorum oyunda fakat aldığım fpsnin tadını çıkaramıyorum çünkü ping sorunu yaşıyorum ne yaptıysam düzelmedi. 100'ün altına inmiyor yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum. 26 Gözüküyor ama halbuki 100'ün altına inmiyor.
Bir ay önce bir pc topladım. 300 fps alıyorum oyunda fakat aldığım fpsnin tadını çıkaramıyorum çünkü ping sorunu yaşıyorum ne yaptıysam düzelmedi. 100'ün altına inmiyor yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum. 26 Gözüküyor ama halbuki 100'ün altına inmiyor.
JAKE Hectopat Katılım 7 Nisan 2015 Mesajlar 152 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2016 #2 Complete Internet Repair diye bir program var onu kurup bir dene bende işe yaramıştı.
Ö Ömer Pazoğlu Hectopat Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2016 #3 sorununuz çözüldü mü?
O osmancolak3 Hectopat Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2016 #4 Ömer Pazoğlu dedi: sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Hayır hala aynı. Yapıcak birşey yok.
Ömer Pazoğlu dedi: sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Hayır hala aynı. Yapıcak birşey yok.
S seslan Hectopat Katılım 25 Mart 2016 Mesajlar 70 Makaleler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2016 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya göz atabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya göz atabilirsiniz.
SeqHiLLA Kilopat Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 47 Çözümler 2 Yer Hatay/İskenderun Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2016 #6 Avast vb programların güvenli ağ gibi şeyleri var onlardan birinin açık olmadığına emin ol ve dns gibi ayarlarıda otomatiktemi diye kontrol et.
Avast vb programların güvenli ağ gibi şeyleri var onlardan birinin açık olmadığına emin ol ve dns gibi ayarlarıda otomatiktemi diye kontrol et.
Mertcan81 Hectopat Katılım 14 Nisan 2016 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2016 #7 Arka plandaki uygulamaları kapat torrent vb programlar interneti çok harcıyor.