Elise Decapat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 248 Çözümler 2 10 Eylül 2018 #11 lbedosam dedi: @Elise Hocam konuyla alakası yok ama profil resminizdeki yabancı diziden bir karakter miydi? Birine benzettim ama bulamadım bir türlü Genişletmek için tıkla... Selamlar, Fransız aktris Mélanie Laurent - IMDb
lbedosam dedi: @Elise Hocam konuyla alakası yok ama profil resminizdeki yabancı diziden bir karakter miydi? Birine benzettim ama bulamadım bir türlü Genişletmek için tıkla... Selamlar, Fransız aktris Mélanie Laurent - IMDb
Tyrina Hectopat Katılım 26 Mart 2018 Mesajlar 62 11 Eylül 2018 #12 t3ff dedi: Nasıl yani ? Ping karşı arasında gerçekleşen ağ bağlantısı yada transferi değilmi dostum.Yani sıkıntı sunucuda mı demek istiyorsun ? Genişletmek için tıkla... Bağlantı hızından kastım indirme hızı.
t3ff dedi: Nasıl yani ? Ping karşı arasında gerçekleşen ağ bağlantısı yada transferi değilmi dostum.Yani sıkıntı sunucuda mı demek istiyorsun ? Genişletmek için tıkla... Bağlantı hızından kastım indirme hızı.