TR serveri sağlayıcısı Allah'ım ya biz sudan mı bağlanıyoruz kardeşim makinelerle bağlanuyoruz server sağlayıcılarıyla Türkiye'de olmasada mesala LOL'de İstanbul'a bağlanıyoruz CS:GO'da da Türkiye'de olmasada bağlanıyoruz kardeşim bir düşün öyle cevap ver.
Ping düşürme kodları nedir? Diğer oyunlarda 40-50 pingim varken CS'de 60'ın altına düşmüyor. Bazen şansıma iyi server geliyor 35 ping aldığım da oluyor ama çok nadir.
CS:GO'da ping düşmüyor bügün olmaya başladı 85 90 100 117 aralarında ping dolaşıyor ping düşürme kodlarını yazdım fark etmedi.
34 mbpds alıyorum 5:30 upload ama sadece bügün pingim çok yüksek anlamadım yardım .
Diyorsun ikide bir arıza kaydı oluşturun sana çocuk nasıl oluşturacağız diyor cevap ver kardeşim.
Kardeşim internet sağlayıcın nedir Türk Telekom mu? Diğer servis sağlıyıcıları mı? Eğer Superonline ise onları da belirt.
TR serveri sağlayıcısı Allah'ım ya biz sudan mı bağlanıyoruz kardeşim makinelerle bağlanuyoruz server sağlayıcılarıyla Türkiye'de olmasada mesala LOL'de İstanbul'a bağlanıyoruz CS:GO'da da Türkiye'de olmasada bağlanıyoruz kardeşim bir düşün öyle cevap ver.
Allah'ım kardeşim orada ne yazmışım Türkiye'de olmasada demişim.
Boş boşa lütfen kalabalık oluşturmayın cevap verecekseniz verin vermiyicekseniz cevap yazmayın
Lütfen.