CS:GO sitesi buldum puan kasarak skin ya da Steam cüzdan alabiliyoruz. CSGO points sitenin adı 3 gündür 11 puan kasabildim, bu siteyi daha önce kullanan varsa daha hızlı nasıl kasabilirim?
CS:GO sitesi buldum puan kasarak skin ya da Steam cüzdan alabiliyoruz. CSGO points sitenin adı 3 gündür 11 puan kasabildim, bu siteyi daha önce kullanan varsa daha hızlı nasıl kasabilirim?
CS:GO sitesi buldum puan kasarak skin ya da Steam cüzdan alabiliyoruz. CS:GO points sitenin adı 3 gündür 11 puan kasabildim, bu siteyi daha önce kullanan varsa daha hızlı nasıl kasabilirim?
Az önce 100 puan kastım nasıl oldu bilmiyorum 1 tane Bitcoin uygulaması indirdim 100 puan verdi o da yaklaşık 15TL temizzz ben 2 yıldır siteyi kullanıyorum hesabıma hiçbir şey olmadı bu bilindik bir site bir şey olmaz korkmayın. konu açılalı 1 yıl olmuş neyse asdasf
Güvenilir. Ben orada puan kasıp skin vb. şeyler aldım. Ama önerim kasa almanız. Çünkü Steam'de genelde skinlerden daha pahalı. Kasa alıp Steam'de satıp para alabilirsiniz.