CS:GO Points sitesi nasıldır?

Kralkıng3777

Centipat
CS:GO sitesi buldum puan kasarak skin ya da Steam cüzdan alabiliyoruz. CSGO points sitenin adı 3 gündür 11 puan kasabildim, bu siteyi daha önce kullanan varsa daha hızlı nasıl kasabilirim?

CS:GO sitesi buldum puan kasarak skin ya da Steam cüzdan alabiliyoruz. CSGO points sitenin adı 3 gündür 11 puan kasabildim, bu siteyi daha önce kullanan varsa daha hızlı nasıl kasabilirim?
Hocam, bence öyle siteler kullanmayın. Bence bu tür siteler sizin envanterinizi ve hesabınızı çalabilir. O yüzden kullanmamanızı tavsiye ederim.

CS:GO sitesi buldum puan kasarak skin ya da Steam cüzdan alabiliyoruz. CS:GO points sitenin adı 3 gündür 11 puan kasabildim, bu siteyi daha önce kullanan varsa daha hızlı nasıl kasabilirim?

Az önce 100 puan kastım nasıl oldu bilmiyorum 1 tane Bitcoin uygulaması indirdim 100 puan verdi o da yaklaşık 15TL temizzz ben 2 yıldır siteyi kullanıyorum hesabıma hiçbir şey olmadı bu bilindik bir site bir şey olmaz korkmayın. konu açılalı 1 yıl olmuş neyse asdasf

Güvenilir. Ben orada puan kasıp skin vb. şeyler aldım. Ama önerim kasa almanız. Çünkü Steam'de genelde skinlerden daha pahalı. Kasa alıp Steam'de satıp para alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı