CS:GO premium hesap hala alınır mı?

KaplanLUCKY

Decapat
Daha fazla  
Yine zam geldi para elime yeni geçti sizce değer mi? Oyunu oynamaya yeni başladım. Ayrıca premium hesabın ayrıcalıklarını da söylerseniz sevinirim.

Yine zam geldi para elime yeni geçti sizce değer mi? Oyunu oynamaya yeni başladım. Ayrıca premium hesabın ayrıcalıklarını da söylerseniz sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgilendirici bir video.Bana kalırsa alınır.

kasa düşürebilirisin skin düşürebilirsin rank geliyor bi de prime olmadan gelmiyor

275 TL hocam hala Steam üzerinde, alınır. Hocam zaten bugün 3. devrim kasamı düşürdüm seçkin alalı 2 3 ay olmuştur düşürdüğüm diğer kasaları saymıyorum bile.

Eğer oynarım diyorsan almanı öneriyorum. Ben almıştım şu an parasını kendi çıkardı zaten item düşüre düşüre.

Ben seçkin ile oynuyorum ve şimdiye kadar 1 defa hileyle karşılaştım (1 aydır oynuyorum) ortalama 90-100TL'lik kasa düşürdüm şimdiden.

Alınır daha da artabilir.

Premium hesap alırsan diğer satın alan oyuncularla eşleştirilirsin, bedava oynayanlar karşına gelmez.

Kasa, skin, sticker düşürebilir bunları pazarda satabilir veya takas edebilirsin.

Her hafta çarşamba günü hesabı xp ile 1 level arttırarak kasa düşürüp biriktirip daha sonra satıp oyunun parasını çıkarabilirsin.

Onun haricinde pek bi büyüsü yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…