KaplanLUCKY Decapat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #1 Yine zam geldi para elime yeni geçti sizce değer mi? Oyunu oynamaya yeni başladım. Ayrıca premium hesabın ayrıcalıklarını da söylerseniz sevinirim.
Yine zam geldi para elime yeni geçti sizce değer mi? Oyunu oynamaya yeni başladım. Ayrıca premium hesabın ayrıcalıklarını da söylerseniz sevinirim.
micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.480 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #2 Kasa düşüyor ve rank sistemi açılıyor ve hile gelme oranı düşüyor. Hala almaya değer.
gelme istemem Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 743 Çözümler 1 18 Haziran 2023 #3 KaplanLUCKY dedi: Yine zam geldi para elime yeni geçti sizce değer mi? Oyunu oynamaya yeni başladım. Ayrıca premium hesabın ayrıcalıklarını da söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bilgilendirici bir video.Bana kalırsa alınır.
KaplanLUCKY dedi: Yine zam geldi para elime yeni geçti sizce değer mi? Oyunu oynamaya yeni başladım. Ayrıca premium hesabın ayrıcalıklarını da söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bilgilendirici bir video.Bana kalırsa alınır.
Schwarzs34 Centipat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 36 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core i7 RTX 4070Tİ 32 GB (2x32) DDR4 3200MHz Ram 2TB SSD MSI MAG CoreLiquid 360R V2 ARGB 360mm Sıvı Soğutucu Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #4 KaplanLUCKY dedi: Yine zam geldi para elime yeni geçti sizce değer mi? Oyunu oynamaya yeni başladım. Ayrıca premium hesabın ayrıcalıklarını da söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... kasa düşürebilirisin skin düşürebilirsin rank geliyor bi de prime olmadan gelmiyor
KaplanLUCKY dedi: Yine zam geldi para elime yeni geçti sizce değer mi? Oyunu oynamaya yeni başladım. Ayrıca premium hesabın ayrıcalıklarını da söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... kasa düşürebilirisin skin düşürebilirsin rank geliyor bi de prime olmadan gelmiyor
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #5 275 TL hocam hala Steam üzerinde, alınır. Hocam zaten bugün 3. devrim kasamı düşürdüm seçkin alalı 2 3 ay olmuştur düşürdüğüm diğer kasaları saymıyorum bile.
275 TL hocam hala Steam üzerinde, alınır. Hocam zaten bugün 3. devrim kasamı düşürdüm seçkin alalı 2 3 ay olmuştur düşürdüğüm diğer kasaları saymıyorum bile.
Korayerdgn Kilopat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 170 Çözümler 4 18 Haziran 2023 #6 Eğer oynarım diyorsan almanı öneriyorum. Ben almıştım şu an parasını kendi çıkardı zaten item düşüre düşüre.
Eğer oynarım diyorsan almanı öneriyorum. Ben almıştım şu an parasını kendi çıkardı zaten item düşüre düşüre.
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.695 Çözümler 2 18 Haziran 2023 #7 Alınır. Yaklaşık 2-3 ayda parasını çıkarırsın.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.195 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #8 KaplanLUCKY dedi: Yine zam geldi para elime yeni geçti sizce değer mi? Oyunu oynamaya yeni başladım. Ayrıca premium hesabın ayrıcalıklarını da söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ben seçkin ile oynuyorum ve şimdiye kadar 1 defa hileyle karşılaştım (1 aydır oynuyorum) ortalama 90-100TL'lik kasa düşürdüm şimdiden.
KaplanLUCKY dedi: Yine zam geldi para elime yeni geçti sizce değer mi? Oyunu oynamaya yeni başladım. Ayrıca premium hesabın ayrıcalıklarını da söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ben seçkin ile oynuyorum ve şimdiye kadar 1 defa hileyle karşılaştım (1 aydır oynuyorum) ortalama 90-100TL'lik kasa düşürdüm şimdiden.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 2.985 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Haziran 2023 #9 Alınır daha da artabilir. Premium hesap alırsan diğer satın alan oyuncularla eşleştirilirsin, bedava oynayanlar karşına gelmez. Kasa, skin, sticker düşürebilir bunları pazarda satabilir veya takas edebilirsin. Her hafta çarşamba günü hesabı xp ile 1 level arttırarak kasa düşürüp biriktirip daha sonra satıp oyunun parasını çıkarabilirsin. Onun haricinde pek bi büyüsü yok.
Alınır daha da artabilir. Premium hesap alırsan diğer satın alan oyuncularla eşleştirilirsin, bedava oynayanlar karşına gelmez. Kasa, skin, sticker düşürebilir bunları pazarda satabilir veya takas edebilirsin. Her hafta çarşamba günü hesabı xp ile 1 level arttırarak kasa düşürüp biriktirip daha sonra satıp oyunun parasını çıkarabilirsin. Onun haricinde pek bi büyüsü yok.
Korayerdgn Kilopat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 170 Çözümler 4 18 Haziran 2023 #10 Korayerdgn dedi: Eğer oynarım diyorsan almanı öneriyorum. Ben almıştım şu an parasını kendi çıkardı zaten item düşüre düşüre. Genişletmek için tıkla... oyunu aldıktan 3 gün sonra açtığım kasayla 2 tane seçkin hesap düşürdüm sayılır hatta.
Korayerdgn dedi: Eğer oynarım diyorsan almanı öneriyorum. Ben almıştım şu an parasını kendi çıkardı zaten item düşüre düşüre. Genişletmek için tıkla... oyunu aldıktan 3 gün sonra açtığım kasayla 2 tane seçkin hesap düşürdüm sayılır hatta.