aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.075 Makaleler 3 Çözümler 27 9 Nisan 2023 #1 Rekabetçi maç bulamıyorum, kaç kez denedim 10 dakika ve daha fazla beklesem de bulamıyorum. Nasıl çözebilirim? Seçkin almadan önce direkt buluyordu.
Rekabetçi maç bulamıyorum, kaç kez denedim 10 dakika ve daha fazla beklesem de bulamıyorum. Nasıl çözebilirim? Seçkin almadan önce direkt buluyordu.
rawiesdev Picopat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 82 Çözümler 1 9 Nisan 2023 #2 aKuu dedi: Rekabetçi maç bulamıyorum, kaç kez denedim 10 dakika ve daha fazla beklesem de bulamıyorum. Nasıl çözebilirim? Seçkin almadan önce direkt buluyordu. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum fakat CS2'den kaynaklı olabilir çoğu kişiye CS2 beta geldiği için CS2 oynuyor o yüzden olabilir.
aKuu dedi: Rekabetçi maç bulamıyorum, kaç kez denedim 10 dakika ve daha fazla beklesem de bulamıyorum. Nasıl çözebilirim? Seçkin almadan önce direkt buluyordu. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum fakat CS2'den kaynaklı olabilir çoğu kişiye CS2 beta geldiği için CS2 oynuyor o yüzden olabilir.