Envanter değerinden kastım şu; mesela envanterinizde iyi skinler varsa, değeri yüksekse solo girin. Karşınıza da çoğunlukla envanter değeri yüksek rakip geliyor. Kendim de tecrübe ettim bunu. Envanter değeri iyi rakip de hile kullanıp envanterini riske atmaz veya hile kullanma riski çok daha düşük olur.
Haklısınız hocam, yanlış anladım ben. Sürekli karşıma zenginler geliyor gerçekten. Benim envanterim o kadar iyi değil fakat eskiden kimsede bıçak görmez gördüğümde şaşırırdım. Geçenlerde karşının 5inde de bıçak vardı ve envanterlerinin toplam değeri 1 milyon ₺den fazlaydı sanırım. O sırada benim ucuz bıçağım ağlamaya başladı tabii.
Hile, toxic, çocuk, trol, bunların hiçbiri yok artık CS:GO'da. Ban yemeseniz iyi olurmuş boşu boşuna 250₺ vermezdiniz fakat 250₺ Prime, 250₺ de operasyona verirseniz operasyon tamamlandığında çok rahat 500₺ çıkartmış olursunuz paranız da geri gelir.
Operasyon gelince belli olur. Geçen operasyonda 2 yıldıza kasa alınıyordu ve 50 kasa alabiliyordun toplamda. Fakat daha önceki operasyonlarda 8 kasa, kalanı da şansa geliyordu. Eğer 50 kasa olayı yine olursa kasa fiyatları çok rahat çıkartır operasyonu. Ben broken fang operasyonunda 7 liradan 50 kasa sattım ve operasyonu 120 tlye almıştım.
Hile, toxic, çocuk, trol, bunların hiçbiri yok artık CS:GO'da. Ban yemeseniz iyi olurmuş boşu boşuna 250₺ vermezdiniz fakat 250₺ Prime, 250₺ de operasyona verirseniz operasyon tamamlandığında çok rahat 500₺ çıkartmış olursunuz paranız da geri gelir.
Kanka Steam mağazaya CS:GO yazıyosun işte normal oyun alma sayfasına giriyosun sonra alt tarafta CS:GO Prime status upgrade satın alın var o işte Prime CS:GO o