CS:GO Prime alınır mı?

Rauxer

Kilopat
Forumda çokça konusu açılan bir durum. Bende bugünlerde CS:GO'dan aldığım zevki başka hiçbir oyundan alamadığım için tekrar CS:GO'ya sıfırdan başladım. Prime'a sahip olmadan oynamak gerçekten işkence. Ruslar, AFK kalanlar, trolleyenler, sizi maçtan atmalar, hileler... Dereceli oynamak istiyorum. Tüm bu durumlar Prime'da da geçerli mi? Bir diğer deyişle Prime'a sahip bir şekilde oynayarak oyundan zevk alabilir miyim? Haftada 2 kasa, her level atladığımızda da graffiti veya skin droplama muhabbeti de dönüyor ortalıkta. Bu sayede oyunu aldıktan 6-8 ay sonra parasını çıktığını söyleyenler var. Ve son olarak, Steam'de Prime'ın fiyatı 249,95 TL iken oyun içerisinde ki Prime fiyatlandırması 274,95 TL. İkisi arasında bir fark olduğunu düşünmesem de sormak istiyorum. İkisi arasında bir fark var mı?

Hiçbir fark yok bir an önce al ve oyuna başla asker.

Prime alıp kasmanız gerekiyor, ilk levellarda durum aynı. 40 level olduktan sonra hileler gelmez.

Ben de geçmişte VAC ban yiyerek başka bir hesaba geçmiştim. Tam da 19 seviye olduğumda CS:GO Prime denen bir sistem uygulandı. Yanlış hatırlamıyorsam ilk çıktığında fiyatı 125 TL gibi bir şeydi. Fazla demiştim fakat artık ne ucuz ki? 2 ay önce aldım 250 TL'ye cidden çok keyif veren bir oyun almanızı kesinlikle öneriyorum. "Ben 15 TL'ye almıştım şu an alınmaz" diyenleri dinlemeyin. İki fiyatlandırma arasında fark yok.

Nays ile 200 TL' ye alabilirsin istersen ve fiyatı değer.

Hacı ben naysa üye olmaya çalışıyorum 18 altı diye onay istiyor mesaj atmak için link var ona tıklıyorum gene olmuyor farklı ip veya telefondan mı tıklamam gerek anlamadım aşırı saçma çözümün varmı?

Yeni konu açın hocam. Ban yemeyelim. @56153 hoca yardim edecektir.
Benim düşüncem ise şöyle; ailenizdeki 18 yaş üstü birisinden izin alıp onun bilgileriyle kayıt olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…