CS:GO Prime alınır mı?

Senlik bir durum da yok aslında niye öyle olmuş anlamadım. Bende Steam purchase yazıyor bakalım gelecek mi?

Hocam bir bakar mısınız? Ben de az önce Nays üzerinden aldım fakat Steam purchase yazmıyor uygulamada. Siz nereden aldınız? Da öyle yazdı? Ben direkt Steam'in uygulamasından satın aldım.

Alınır. Ben 3 hafta önce Nays ile aldım 200TL ye geldi. 3 kasa düşürdüm şimdiye kadar 90TL kazandım bile.

Alınır. Ben 3 hafta önce Nays ile aldım 200TL'ye geldi. 3 kasa düşürdüm şimdiye kadar 90TL kazandım bile.

Hocam Nays ile nasıl aldınız? Ben Steam uygulamasından Visa seçip Nays bilgileriyle aldım fakat Nays'ta Steam olarka görünmüyor ve destek size para gelmeyeeck diyor. İade de edemiyorum şu anda kaldım.

Hocam Nays ile nasıl aldınız? Ben Steam uygulamasından Visa seçip Nays bilgileriyle aldım fakat Nays'ta Steam olarka görünmüyor ve destek size para gelmeyeeck diyor. İade de edemiyorum şu anda kaldım.
Senin dediğin gibi aldım hocam.

Geçmiş işlemler> Nays Karttan Harcama (253.59TL) olan yere tıkladığımda böyle yazıyor. Sizde ne yazıyor SS atar mısınız?

Dosya Ekleri

• IMG_20230409_200009.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 45
Hocam bir bakar mısınız? Ben de az önce Nays üzerinden aldım fakat Steam purchase yazmıyor uygulamada. Siz nereden aldınız? Da öyle yazdı? Ben direkt Steam'in uygulamasından satın aldım.
Ben de Steam uygulamasından aldım.

Hocam Nays ile nasıl aldınız? Ben Steam uygulamasından Visa seçip Nays bilgileriyle aldım fakat Nays'ta Steam olarak görünmüyor ve destek size para gelmeyeeck diyor. İade de edemiyorum şu anda kaldım.
Ne olarak görünüyor?

Bende de aynısını diyordu. Param gelmedi. Canlı desteğe bağlanmayı deneyin.

2 farklı destekle konuştum maalesef yapamıyoruz diyor. 3 gün sonra tekrar desteğe bağlanın dediler ne işe yarayacaksa artık. Oysa elimde Steam makbuzu var falan da dedim.

Şikayetvara SS ekleyebilirim belki. Kendilerinin desteklerinde ek ekleme yok maillerine bakıyorlar mı onu da bilmiyorum.

Az önce 3. bir müşteri hizmetleriyle konuştum biraz da sert konuştum fakat hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Hala 3 gün sonra tekrar bize ulaşın diyorlar neden Steam üzerinden alışveriş yaptığımız halde Steam yazmadığını sorunca da cevap veremiyorlar. Şikayetvara yazacağım 3 gün sonra deneyip bakalım ne olacak

Son düzenleme:
Hocam yeni aldıysanız 3 gün sonra geliyor cashback (haftasonu dahil değil). Siz bekleyin en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…