M MyBet Picopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 43 9 Nisan 2023 #1 Sizce CS:GO Prime indirime girer mi ve alınır mı? Ve oynarken düşen itemleri satarak geri Prime'nin parası çıkarılır mi?
Sizce CS:GO Prime indirime girer mi ve alınır mı? Ve oynarken düşen itemleri satarak geri Prime'nin parası çıkarılır mi?
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 9 Nisan 2023 #2 MyBet dedi: Sizce CS:GO Prime indirime girer mi ve alınır mı? Ve oynarken düşen itemleri satarak geri Prime'nin parası çıkarılır mi? Genişletmek için tıkla... Alınır hocam şimdiden 100 TL'ye yakın kasa düşürdüm 2 hafta oldu neredeyse ama biraz fazla oynadım ben
MyBet dedi: Sizce CS:GO Prime indirime girer mi ve alınır mı? Ve oynarken düşen itemleri satarak geri Prime'nin parası çıkarılır mi? Genişletmek için tıkla... Alınır hocam şimdiden 100 TL'ye yakın kasa düşürdüm 2 hafta oldu neredeyse ama biraz fazla oynadım ben
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 9 Nisan 2023 #3 İndirime gireceğini sanmam, alınır. Parasını çıkarırsın.
Kelsza Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 4 9 Nisan 2023 #4 MyBet dedi: Sizce CS:GO Prime indirime girer mi ve alınır mı? Ve oynarken düşen itemleri satarak geri Prime'nin parası çıkarılır mi? Genişletmek için tıkla... İndirime düştüğünü ben daha görmedim. Belli bir süre sonra paranı katlar kâra bile geçersin.
MyBet dedi: Sizce CS:GO Prime indirime girer mi ve alınır mı? Ve oynarken düşen itemleri satarak geri Prime'nin parası çıkarılır mi? Genişletmek için tıkla... İndirime düştüğünü ben daha görmedim. Belli bir süre sonra paranı katlar kâra bile geçersin.
Metemo Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #5 Bir ihtimal çıkarırsın CS2 çıkacak zamlanabilirde CS oynamaktan zevk alıyorsan al neden almayasın.
rawiesdev Picopat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 82 Çözümler 1 9 Nisan 2023 #6 MyBet dedi: Sizce CS:GO Prime indirime girer mi ve alınır mı? Ve oynarken düşen itemleri satarak geri Prime'nin parası çıkarılır mi? Genişletmek için tıkla... Bence CS2 çıkınca alın prime şahsi görüşüm öyle ama zamlanabilir kasalarda zamlanacak diye biliyorum.
MyBet dedi: Sizce CS:GO Prime indirime girer mi ve alınır mı? Ve oynarken düşen itemleri satarak geri Prime'nin parası çıkarılır mi? Genişletmek için tıkla... Bence CS2 çıkınca alın prime şahsi görüşüm öyle ama zamlanabilir kasalarda zamlanacak diye biliyorum.
ArqeNade Megapat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 592 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #7 Hiç düşünmeden alın. Bir ay içinde parasını çıkartır eğer çok şanssız iseniz ikinci ay garanti. Tabi ki her hafta kasa düşene kadar oynamanız gerek.
Hiç düşünmeden alın. Bir ay içinde parasını çıkartır eğer çok şanssız iseniz ikinci ay garanti. Tabi ki her hafta kasa düşene kadar oynamanız gerek.
M MyBet Picopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 43 9 Nisan 2023 #8 Önerileriniz için sağ olun peki CS2 çıkınca zam olur mu?
kurtbaba Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 91 9 Nisan 2023 #9 MyBet dedi: Sizce CS:GO Prime indirime girer mi ve alınır mı? Ve oynarken düşen itemleri satarak geri Prime'nin parası çıkarılır mi? Genişletmek için tıkla... Alınır.
MyBet dedi: Sizce CS:GO Prime indirime girer mi ve alınır mı? Ve oynarken düşen itemleri satarak geri Prime'nin parası çıkarılır mi? Genişletmek için tıkla... Alınır.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 9 Nisan 2023 #10 MyBet dedi: Önerileriniz için sağ olun peki CS2 çıkınca zam olur mu? Genişletmek için tıkla... Zamlanabilir, ben de bugün aldım. 35 liralık kasa çıktı şimdiden. Bakalım parasını ne kadar sürede çıkarabileceğim.
MyBet dedi: Önerileriniz için sağ olun peki CS2 çıkınca zam olur mu? Genişletmek için tıkla... Zamlanabilir, ben de bugün aldım. 35 liralık kasa çıktı şimdiden. Bakalım parasını ne kadar sürede çıkarabileceğim.