Steam CS:GO Prime alınır mı?

MyBet

Picopat
Sizce CS:GO Prime indirime girer mi ve alınır mı? Ve oynarken düşen itemleri satarak geri Prime'nin parası çıkarılır mi?

Sizce CS:GO Prime indirime girer mi ve alınır mı? Ve oynarken düşen itemleri satarak geri Prime'nin parası çıkarılır mi?

Alınır hocam şimdiden 100 TL'ye yakın kasa düşürdüm 2 hafta oldu neredeyse ama biraz fazla oynadım ben

İndirime gireceğini sanmam, alınır. Parasını çıkarırsın.

İndirime düştüğünü ben daha görmedim. Belli bir süre sonra paranı katlar kâra bile geçersin.

Bir ihtimal çıkarırsın CS2 çıkacak zamlanabilirde CS oynamaktan zevk alıyorsan al neden almayasın.

Bence CS2 çıkınca alın prime şahsi görüşüm öyle ama zamlanabilir kasalarda zamlanacak diye biliyorum.

Hiç düşünmeden alın. Bir ay içinde parasını çıkartır eğer çok şanssız iseniz ikinci ay garanti. Tabi ki her hafta kasa düşene kadar oynamanız gerek.

Önerileriniz için sağ olun peki CS2 çıkınca zam olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…