Merhaba, internette vs. insanların Prime alıp kasa biriktirdiklerini gördüm. Sizce bu günde 1 saat oynayan bir öğrenci için mantıklı mı? Yani günümüzde 250 TL vermeye değer bir şey mi veya sonradan pişman olur muyum?
Alınır. Nays ile 200tl ye geliyor. Bir de az oynasanız bile idle sunucularda arka planda afk bırakırsınız kasa düşürürsünüz. 2. hesabımın parasını 2 haftada fazlasıyla çıkardım.
Dünyanın ve Steamın en çok oynanan oyununda böyle abuk subuk sorular sormanız çok saçma. Gerçek anlamda cevap bekleyerek mi soruyorsunuz bu soruları bazen anlamış değilim.
Alınır. Nays ile 200TL'ye geliyor. Bir de az oynasanız bile idle sunucularda arka planda AFK bırakırsınız kasa düşürürsünüz. 2. hesabımın parasını 2 haftada fazlasıyla çıkardım.
Dünyanın ve Steam'ın en çok oynanan oyununda böyle abuk subuk sorular sormanız çok saçma. Gerçek anlamda cevap bekleyerek mi soruyorsunuz bu soruları bazen anlamış değilim.
Merhaba, internette vs. insanların Prime alıp kasa biriktirdiklerini gördüm. Sizce bu günde 1 saat oynayan bir öğrenci için mantıklı mı? Yani günümüzde 250 TL vermeye değer bir şey mi veya sonradan pişman olur muyum?
Hocam yeni operasyon geliyor CS2 çıkınca fiyat aynımı olacak bilemiyorum kasa düşürmekte haftada 2 kasa düşüyor 15 TL'lik genellikle rütbe rank için ben aldım.
Dünyanın ve Steamın en çok oynanan oyununda böyle abuk subuk sorular sormanız çok saçma. Gerçek anlamda cevap bekleyerek mi soruyorsunuz bu soruları bazen anlamış değilim.