CS:GO Prime alınır mı?

iMartis

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, internette vs. insanların Prime alıp kasa biriktirdiklerini gördüm. Sizce bu günde 1 saat oynayan bir öğrenci için mantıklı mı? Yani günümüzde 250 TL vermeye değer bir şey mi veya sonradan pişman olur muyum?

Kasa biriktirmek için alınmaz, alınır da günde 1 saat oynayan kişi için alınmaz. CS:GO'yu seviyorum, ileride de oynarım dersen alabilirsin.

Alınır. Nays ile 200TL'ye geliyor. Bir de az oynasanız bile idle sunucularda arka planda AFK bırakırsınız kasa düşürürsünüz. 2. hesabımın parasını 2 haftada fazlasıyla çıkardım.

Hocam anlatır mısınız kasada battımda parayı geri yerine koymam gerekiyor.

Sadece günde 1 saat oynadığım için kârımı çıkarabilir miyim yoksa pişman olur muyum diye merak etmiştim.

Hocam haftada 2 kasa düşüyor iyi kasa geldiğini varsayarsak 120 TL kötü kasa gelirse 16 TL geliyor haftada kasa için düşünüyosanız durum böyle.

Sadece günde 1 saat oynadığım için kârımı çıkarabilir miyim yoksa pişman olur muyum diye merak etmiştim.

Hocam yeni operasyon geliyor CS2 çıkınca fiyat aynımı olacak bilemiyorum kasa düşürmekte haftada 2 kasa düşüyor 15 TL'lik genellikle rütbe rank için ben aldım.

Düzgünce bir soru sormuş, böyle tavır sergilemenin ne anlamı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…