alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.846 Makaleler 1 Çözümler 44 10 Nisan 2023 #11 saudae dedi: Hocam anlatır mısınız kasada battımda parayı geri yerine koymam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kasa ve skin düşürerek. Birde hellcase'den skin çekmek için 5 dolar yatırdım. O 5 dolarıda 27 dolara katlayıp çektim.
saudae dedi: Hocam anlatır mısınız kasada battımda parayı geri yerine koymam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kasa ve skin düşürerek. Birde hellcase'den skin çekmek için 5 dolar yatırdım. O 5 dolarıda 27 dolara katlayıp çektim.
sot enjoyer Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 515 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #12 alp15eren dedi: Kasa ve skin düşürerek. Bir de Hellcase'den skin çekmek için 5 dolar yatırdım. O 5 doları da 27 dolara katlayıp çektim. Genişletmek için tıkla... Keydrop sitesi fena değil gibi 1 dolara açıyosun skin çekme oyunlara girmek için.
alp15eren dedi: Kasa ve skin düşürerek. Bir de Hellcase'den skin çekmek için 5 dolar yatırdım. O 5 doları da 27 dolara katlayıp çektim. Genişletmek için tıkla... Keydrop sitesi fena değil gibi 1 dolara açıyosun skin çekme oyunlara girmek için.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.846 Makaleler 1 Çözümler 44 10 Nisan 2023 #13 sot enjoyer dedi: Keydrop sitesi fena değil gibi 1 dolara açıyosun skin çekme oyunlara girmek için. Genişletmek için tıkla... O siteyede yatırdım. Ondanda 20tl çekebildim. Kar veya zarar olmadı.
sot enjoyer dedi: Keydrop sitesi fena değil gibi 1 dolara açıyosun skin çekme oyunlara girmek için. Genişletmek için tıkla... O siteyede yatırdım. Ondanda 20tl çekebildim. Kar veya zarar olmadı.
barbarbar338 Centipat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 404 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel Core i5 13500H GPU: NVIDIA RTX 4050 RAM: 2x8GB DDR4 3200Mhz OS: Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi 11 Nisan 2023 #14 Kullanacaksan her şey alınır, sormaya gerek var mı?
LynxC Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.287 Çözümler 5 11 Nisan 2023 #15 saudae dedi: Hocam yeni operasyon geliyor CS2 çıkınca fiyat aynımı olacak bilemiyorum kasa düşürmekte haftada 2 kasa düşüyor 15 TL'lik genellikle rütbe rank için ben aldım. Genişletmek için tıkla... Operasyon ne zaman gelecek ve fiyatı ne kadar olur hocam?
saudae dedi: Hocam yeni operasyon geliyor CS2 çıkınca fiyat aynımı olacak bilemiyorum kasa düşürmekte haftada 2 kasa düşüyor 15 TL'lik genellikle rütbe rank için ben aldım. Genişletmek için tıkla... Operasyon ne zaman gelecek ve fiyatı ne kadar olur hocam?