CS:GO Prime alınır mı?

@DeeTeeWhy CS:GO pazarı ölü değil, tam tersine çok hareketli pazar var. Kasa satabilirsiniz, sorun yok.

CS:GO'da hile gelmesinden çok sıkıldım. Şu an Prime hesap 275TL sizce alınır mı? Bu kasa falan düşme olayları varmış onlara çok hakim değilim, parasını çıkartır mıyım sizce?
Valla ben 1 haftada 60tl para yaptım mükemmel bir şey bence.

Şu an 275TL. Bu kasalar çıkınca otomatik olarak satılığa koyunca satılıyor mu yoksa gerçek insanlar mı satın alıyor kasaları? Eğer gerçek insanlar alıyorsa satılmama ihtimali de var.
Havada kapıyorlar hocam.

CS:GO'da hile gelmesinden çok sıkıldım. Şu an Prime hesap 275TL sizce alınır mı? Bu kasa falan düşme olayları varmış onlara çok hakim değilim, parasını çıkartır mıyım sizce?
kasa olayı değiştir artık her hafta 1 level atlayınca 1 kasa düşücek haberiniz olsun yani kasa fiyatları yükselecektir

3 hafta da 3 tane devrim kasası düşürdüm. Zaman ile parasını çıkartır.

yani bu kasa fiyatlarının yükselmesi iyi bir şey değil mi prime hesap için
evet dostum bir an önce al cs2 ile berkide fiyatı yükselir kasa düşürünce satıp parasını cıkarırsın
ben kasa biriktiriyorum cs2 icin ondan sonra satıp skin alıcam bynogame gibi sitelerde satıp yoluma bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…