Çözüldü CS:GO Prime alınırsa SDK gelir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SATVolim

Decapat
Daha fazla  
21 seviyeyi geçip seçkin oldum ama sadece oyunu satın alanlara SDK geliyormuş benim sorum 123TL'ye Prime alırsam SDK gelir mi yoksa sadece önceden bedava olmadan önce oyunu alanlar için mi SDK veriliyor.

Çözüm
Konu sahibi Sadakat Rozetinden bahsetmiyor.

Evet gelir. Zaten CS:GO SDK'yi almanın tek yolu, Prime Upgrade'i ücret vererek almaktır.
21 seviyeyi geçip seçkin oldum ama sadece oyunu satın alanlara SDK geliyormuş benim sorum 123TL'ye Prime alırsam SDK gelir mi yoksa sadece önceden bedava olmadan önce oyunu alanlar için mi SDK veriliyor.

Kanka o SDK, oyunu önceden 24 TL'ye alıp ücretsiz olduktan sonra oynayanlara veriliyor.
Sen yine de Prime al. Ben VAC yedim falan falan, yeni hesap açtım. 77TL'ye almıştım Prime'ı, şimdi rahatım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -2 Eksi
Oyunu ücretsiz olmadan önce satın almış olanlara verilen bir rozet. Günümüzde bu rozeti elde etmenin bir yolu yok.
Düzenleme: Yanlış anlamışım kusuruma bakmayın

Artı -1 Eksi
Pardon ben çok yanlış anlamışım. Gelir merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…