S SATVolim Decapat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #1 21 seviyeyi geçip seçkin oldum ama sadece oyunu satın alanlara SDK geliyormuş benim sorum 123TL'ye Prime alırsam SDK gelir mi yoksa sadece önceden bedava olmadan önce oyunu alanlar için mi SDK veriliyor.
21 seviyeyi geçip seçkin oldum ama sadece oyunu satın alanlara SDK geliyormuş benim sorum 123TL'ye Prime alırsam SDK gelir mi yoksa sadece önceden bedava olmadan önce oyunu alanlar için mi SDK veriliyor.
Çözüm wanetage 5 Temmuz 2021 Konu sahibi Sadakat Rozetinden bahsetmiyor. Evet gelir. Zaten CS:GO SDK'yi almanın tek yolu, Prime Upgrade'i ücret vererek almaktır.
Konu sahibi Sadakat Rozetinden bahsetmiyor. Evet gelir. Zaten CS:GO SDK'yi almanın tek yolu, Prime Upgrade'i ücret vererek almaktır.
KS KS S SATVolim Decapat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #11 Pluxy01 dedi: SDK ne? Genişletmek için tıkla... Oyunda Topluluk haritası yada Silah skini yapmanı sağlayan oyunun sağladığı developer tool u Artı 0 Eksi
Pluxy01 dedi: SDK ne? Genişletmek için tıkla... Oyunda Topluluk haritası yada Silah skini yapmanı sağlayan oyunun sağladığı developer tool u