KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #31 ben dün aldım rankımı bu gün rekabetçi ban yedim banada gelir mi?
Fermion Kilopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 9 Eylül 2023 #32 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tekrardan CS2 dağıtımı yapılmış. Son düzenleme: 9 Eylül 2023
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tekrardan CS2 dağıtımı yapılmış.
PORTAKAL_SS Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 522 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Bursa 9 Eylül 2023 #33 CS 2 daveti yollanmış. Ben şu anda kabul ettim ve yükleniyor.
okanakahs Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #34 PORTAKAL_SS dedi: CS 2 daveti yollanmış. Ben şu anda kabul ettim ve yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Bana ve arkadaşına yine gelmemiş. Şaka gibi.
PORTAKAL_SS dedi: CS 2 daveti yollanmış. Ben şu anda kabul ettim ve yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Bana ve arkadaşına yine gelmemiş. Şaka gibi.
PORTAKAL_SS Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 522 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Bursa 9 Eylül 2023 #35 Vallahi ben yükledim oynuyorum.
okanakahs Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #36 PORTAKAL_SS dedi: Vallahi ben yükledim oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Abi dünyanın en şanssızı ben falan mıyım şaka mı bu? 1 haftadır bekliyorum rankım açık. Dosya doğrulaması bir şeyler yapacağım ama yani inanılmaz ya.
PORTAKAL_SS dedi: Vallahi ben yükledim oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Abi dünyanın en şanssızı ben falan mıyım şaka mı bu? 1 haftadır bekliyorum rankım açık. Dosya doğrulaması bir şeyler yapacağım ama yani inanılmaz ya.
PORTAKAL_SS Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 522 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Bursa 9 Eylül 2023 #37 Hocam hesap detaylarına girip CS:GO satın alımına bakın orada beta var mı acaba?
okanakahs Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #38 PORTAKAL_SS dedi: Hocam hesap detaylarına girip CS:GO satın alımına bakın orada beta var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bir şey gözükmüyor gibi hocam. Ticket atacağım şimdi. İşin komiği arkadaşıma da gelmemiş yani neyi yanlış yapıyoruz ya çok şanssısız ya da Valve bize yollamak istemiyor.
PORTAKAL_SS dedi: Hocam hesap detaylarına girip CS:GO satın alımına bakın orada beta var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bir şey gözükmüyor gibi hocam. Ticket atacağım şimdi. İşin komiği arkadaşıma da gelmemiş yani neyi yanlış yapıyoruz ya çok şanssısız ya da Valve bize yollamak istemiyor.
KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #39 Ranked banım var o yüzden gelmemiş olabilir mi?