Primenin fiyatı yüksediği için böyle söyledim. Aynı zamanda tamamen şans işi bu 2 tane 75 tllik kasa da çıkabilir 2 tllik kasa da çıkabilir.2 Haftada 75 lira kazandım? Kaynağınız neresi?
Prime alın.
Primenin fiyatı yüksediği için böyle söyledim. Aynı zamanda tamamen şans işi bu 2 tane 75 tllik kasa da çıkabilir 2 tllik kasa da çıkabilir.2 Haftada 75 lira kazandım? Kaynağınız neresi?
Prime alın.
Amorti edecek sonuçta. Er ya da geç, asla gibi bi durum yok.Primenin fiyatı yüksediği için böyle söyledim. Aynı zamanda tamamen şans işi bu 2 tane 75 tllik kasa da çıkabilir 2 tllik kasa da çıkabilir.
Tabi haklısınız. Bende imkansız dememiştim sadece zorlaştı demek istemiştim ama yanlış anlaşılmaya müsait bir cümle haklısınız, kusura bakmayın.Amorti edecek sonuçta. Er ya da geç, asla gibi bi durum yok.
Estağfurullah siz kusura bakmayın. Ben de cümlenizi yanlış anlamışım, olur böyle şeyler insanız sonuçta.Tabi haklısınız. Bende imkansız dememiştim sadece zorlaştı demek istemiştim ama yanlış anlaşılmaya müsait bir cümle haklısınız, kusura bakmayın.
FACEIT Premium (puan kasınca 2000 TL'lik itemlere kadar alabilirsin) veya Prime hesap satın alabilirsiniz 135 TL'ye falan satılıyor bazı sitelerde (İtemsatış öneririm kesinlikle güvenilir bir site)
Kesinlikle alıp Full kasa alın. Kasaların değeri 30 40TL'den başlıyor kısacası bayağı katlarsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.