CS:GO Prime almak mantıklı mı?

Rekabetçi oynuyorsanız alınabilir. Topluluk sunucularında takılıyorsanız gereksiz.

Ayrıca günde 1-2 saat oynasa bile, oyundan eşya düşme ihtimali var. Neden olaya parasını çıkarmak olarak baktınız anlamadım. Uzun bir aradan sonra oyuna girdiğimde, rekabetçi maçtan sonra 74 ₺'lik kasa çıkarmıştım.

Dostum en iyisi, 40 saat oyun saatin üzerinde ise FACEIT indir ve ranked gibi ama turnuvaya da benzer bir platformda oynayabilirsin. Prime gerektirmiyor, indirime gelince CS:GO'yu alabilirsin.

Düzenli bir oyuncuysan alabilirsin. Zaten operasyonlardan her türlü para kazandırıyor. Maç sonu düşecek kasa ve skinler de cabası. Herkes maliyetini zor çıkartır filan demiş. Gören de bir oyunu satın almanın ilk şartının maliyetini çıkarması filan sanar. Eğlenmek için oynuyorsun. Ana amacın verdiğin parayı misliyle kazanmak değil.

Peki yeni operasyon gelirse alınır mı? Sizce

Ben önceden almıyordum ama envanterimi güzelleştirmek için alacağım. Kara geçmek için de alabilirsiniz ama öyle çok zevk alacağınızı zannetmiyorum.

FACEIT Premium (puan kasınca 2000 TL'lik itemlere kadar alabilirsin) veya Prime hesap satın alabilirsiniz 135 TL'ye falan satılıyor bazı sitelerde (İtemsatış öneririm kesinlikle güvenilir bir site)

Peki yeni operasyon gelirse alınır mı? Sizce.

Kesinlikle alıp Full kasa alın. Kasaların değeri 30 40TL'den başlıyor kısacası bayağı katlarsınız.

Son düzenleme:
İndirime girmez diye biliyorum. Ayrıca oyun kendini her türlü amorti ediyor. Yeni kasadan 4 tane attı oyun sonunda yeni kasa çıktığından beri ortalama 45 TL dersek 180 TL yapıyor Şansın yoksa yeni kasadan hiç atmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…