CS:GO Prime almak mantıklı mı?

ufukugurlu

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam, kartımda 208TL bulunmakta. Yarın 50TL yükleyip CS:GO Prime status alacağım. Sizce doğru bir hamle mi yapıyorum ve bana katkıları ne olur? Ek olarak Prime status sahibi olduğumda CS:GO'nun kartlarını düşürebiliyor muyum?

Herkese selam, kartımda 208TL bulunmakta. Yarın 50TL yükleyip CS:GO Prime status alacağım. Sizce doğru bir hamle mi yapıyorum ve bana katkıları ne olur? Ek olarak Prime status sahibi olduğumda CS:GO'nun kartlarını düşürebiliyor muyum?

Vallahi bende çok kararsızım almayı fazlasıyla düşünüyorum CS2 çıkışıyla beraber oynamak istersem sonra zamlı fiyattan almak falan çok daha zor olur diye, bence al.

Prime alırsanız CS:GO kartlarını düşürebilirsiniz. Haftalık düşen kasanızı satarak parasını birkaç ayda çıkartabilirsiniz diye düşünüyorum.

Alınır. Kartları düşürebilirsiniz evet.
Ama kartlardan değil de kasalardan daha çok kazanıyorsunuz ve oyunun parası kesinlikle çıkıyor.
Kaç yıldır CS oynarım epey para kaldırmışımdır.
Ayrıca CS 2 geliyor yazın tam güncellemesi ile.
Pahalanır yüksek ihtimalle oyun.

Bu arada konuyla alakasız 200 TL'ye ben size atarım oyunu.
Steam bakiyemi nakite çevirmek adına %20 indirimle oyun gönderiyorum.

@ufukugurlu eğer almak istersen yarın akşam 7'den sonra atarım belirttiğim ücret karşılığında.
Yani alacak olursan yarın acele etme fazladan 50TL verme 😂

Son düzenleme:
Alınır. Kartları düşürebilirsiniz evet.
Ama kartlardan değil de kasalardan daha çok kazanıyorsunuz ve oyunun parası kesinlikle çıkıyor.
Kaç yıldır CS oynarım epey para kaldırmışımdır.
Ayrıca CS 2 geliyor yazın tam güncellemesi ile.
Pahalanır yüksek ihtimalle oyun.

Bu arada konuyla alakasız 200 TL'ye ben size atarım oyunu.
Steam bakiyemi nakite çevirmek adına %20 indirimle oyun gönderiyorum.

@ufukugurlu eğer almak istersen yarın akşam 7'den sonra atarım belirttiğim ücret karşılığında.
Yani alacak olursan yarın acele etme fazladan 50TL verme 😂

Hocam Prime hediye edilmiyor diye biliyorum ama

Technopat Haberler

Geri
Yukarı