CS:GO Prime almak mantıklı mı?

Ediliyor hocam.
Siz yazdığınız için tekrar kontrol ettim şu an ediliyor.

Kral hakkini helal et, sabah uyanir uyanmaz ATM'ye kostum ve oyunu aldim. Keske daha onceden gorseydim mesajini. Konuda CS:GO Prime'si olmayanlar oyle yapabilir, parasal anlamda oyunu almak isteyen kisi kâra gecer diye dusunuyorum.

Bana her hafta 2 kasa düşüyor bazen biri 40 diğeri 10-15 arası bazen de 60 atıyor yanına yine çıtırlık 10-15 her hafta böyle çıkıyor. Bazı haftalar pas geçiyor ucuzlardan çıkıyor. Ama her türlü katlarsın o seçkin aldığın parayı.

Bu gördüğüm kaçıncı aynı konu bilmiyorum ama buraya da yazayım. Ben cs goşu 6 lira civarına almıştım zamanında. 24 tl di %50 indirim yaptılar 12 tl oldu bende enparayla %50 cashback ile 6 tl ye almıştım. Prime ile kasa düştüğü için oynadıkça üç beş envanterin birikiyor. Ve bir zaman sonra verdiğin parayı çıkaracak. Geçen hafta revulotion ve parçalanmış kasası düştü toplam 80tl civarı. Parçalanmış kasası ve dandik bir skini satıp kendime stat trak awp skini aldım. Biraz daha drop biriktirip kendime stat trak edo müzik kiti alıcam. Sonra biraz daha drop biriktirip ikinci prime ı almayı planlıyorum.

Kesinlikle mantıklı. Ben de buna benzer bir konudan hareketle 2 gün önce Prime aldım. Kesinlikle oynanışa etkisi var zira hile gelme olasılığı düşüyor karşınızdakiler Prime oluyor ve kasa vb bir şey çıkacağını bilince daha motive olarak oynuyorsunuz. Henüz kasa düşürmedim, ama alın zamlanmadan derim.

Daha bugün 3. hesabıma aldım. CS2 çıkınca artacağını düşünüyorum. Haftada tek kasa düşürsem 3 tane kasa eder. Ortalama düşen kasa 40 TL civarında. Yani ortalama haftalık 70 ile 100 arası bir para gelecek. Aktif oynadığım hesabımda 2 tane düşürme ihtimalim yüksek. Bu da gelen parayı artırıyor.

Haftada 20 saatten fazla oynuyorsanız 3 haftada parası çıkar.

Al tabiiki bu da soru mu şimdi hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…