CS:GO Prime değilken çıkan bıçak Prime alınınca kullanılabilir mi?

Joachim Peiper

Hectopat
Arkadaşım ve ben yan steam hesabımız ile topluluk sunucularında olan basit eğlence maçlarını trolledik. Yan hesabımda sadece CS:GO var. Basit Eğlence maçında bir ara torllü bırakıp cidden oynadım. Maç sonunda bana Flip Knife fade verdi ve gözlerime inanamadım. Envanterimde bildiri işareti vardı girdim baktım bıçak vardı fakat sonra girince bıçak kayboldu. Kasalar falanda böyle oluyor. Şimdi sorum şu, eğer Prime hesap alırsam o bıçağı ana hesabıma takaslayabilir miyim? Eğer aldığımda gelmezse sonradan Prime'ı iade edebiliyor muyum? Çünkü bedava CS:GO saatim 2 saati geçti.

Oyun sonrasında silah, kasa ve grafitti harici eşya düşme durumu mümkün değil bu sebeple size bıçak düşmüş olma olasılığı da yok.

Oyun sonrasında özellikle uzun zaman sonra oynadıysanız silah vb. hediye edilebiliyor.
Eğer yazdığımı doğru okuduysan, oyun sonrasında silah düşebileceğini belirtmişim fakat bıçak verilmesi mümkün değil.

Büyük ihtimalle hayır hocam,sunucunun ipsi nedir?

Oyun sonu asla bıçak düşemez topluluk sunucusunda oynadıysanız trolüne düşer.

O bıçak sadece girmiş olduğun topluluk sunucusunda kullanabilmen için düşer. Yani envanterine kalıcı olarak gelen bir şey değil.

Eğer yazdığımı doğru okuduysan, oyun sonrasında silah düşebileceğini belirtmişim fakat bıçak verilmesi mümkün değil.

Bıçak konusunda haklısınız ben eşya düşme durumuna dedim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…