Arda Harmancı Decapat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #1 Prime aldım para gitti fakat oyunda Prime gelmedi. Desteğe yazdım, sizce sonuç ne olur? Dosya Ekleri e9074c03-f6c5-4ffe-80d5-6db0fb8e945b.jpg 66,5 KB · Görüntüleme: 162 image.png 1,1 MB · Görüntüleme: 162 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2023
ezuer Kilopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 4.188 Çözümler 63 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RX 6600 İşlemci: Ryzen 5 5500 RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB Anakart: Gigabyte A320M-H PSU: NZXT C550 SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB SSD2: Patriot P210 256 GB HDD: Seagate Barracuda 1 TB Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #2 Oyun esnasında mı aldınız? Çıkıp tekrar girmeyi deneyin.
K karabaston Hectopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #3 Arda Harmancı dedi: Prime aldım para gitti fakat oyunda Prime gelmedi. Desteğe yazdım, sizce sonuç ne olur? Genişletmek için tıkla... Cs go envateri şu anda çökmüş durumda. Bir kaç saate düzelir.
Arda Harmancı dedi: Prime aldım para gitti fakat oyunda Prime gelmedi. Desteğe yazdım, sizce sonuç ne olur? Genişletmek için tıkla... Cs go envateri şu anda çökmüş durumda. Bir kaç saate düzelir.
Arda Harmancı Decapat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #4 karabaston dedi: Cs go envateri şu anda çökmüş durumda. Bir kaç saate düzelir. Genişletmek için tıkla... Envanterle alakası olmadığını düşünüyorum. Çünkü prime envantere gelen bir şey değil direk hesaba aktarılan bir şey diye biliyorum. ezuer dedi: Oyun esnasında mı aldınız? Çıkıp tekrar girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Maçta değildim fakat lobideydim. Ödemeyi yapmak için bastım işlem sürüyor dedi ve ardından bu işlem gerçekleşemez yazdı. Fakat paparadan param gitti.
karabaston dedi: Cs go envateri şu anda çökmüş durumda. Bir kaç saate düzelir. Genişletmek için tıkla... Envanterle alakası olmadığını düşünüyorum. Çünkü prime envantere gelen bir şey değil direk hesaba aktarılan bir şey diye biliyorum. ezuer dedi: Oyun esnasında mı aldınız? Çıkıp tekrar girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Maçta değildim fakat lobideydim. Ödemeyi yapmak için bastım işlem sürüyor dedi ve ardından bu işlem gerçekleşemez yazdı. Fakat paparadan param gitti.
K karabaston Hectopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #5 Arda Harmancı dedi: Envanterle alakası olmadığını düşünüyorum. Çünkü prime envantere gelen bir şey değil direk hesaba aktarılan bir şey diye biliyorum. Maçta değildim fakat lobideydim. Ödemeyi yapmak için bastım işlem sürüyor dedi ve ardından bu işlem gerçekleşemez yazdı. Fakat paparadan param gitti. Genişletmek için tıkla... Prime envantere geliyor diye biliyorum hocam. Envanterden seçip etkinleştiriyordunuz hatta. Böyle olduğunu hatırlıyorum.
Arda Harmancı dedi: Envanterle alakası olmadığını düşünüyorum. Çünkü prime envantere gelen bir şey değil direk hesaba aktarılan bir şey diye biliyorum. Maçta değildim fakat lobideydim. Ödemeyi yapmak için bastım işlem sürüyor dedi ve ardından bu işlem gerçekleşemez yazdı. Fakat paparadan param gitti. Genişletmek için tıkla... Prime envantere geliyor diye biliyorum hocam. Envanterden seçip etkinleştiriyordunuz hatta. Böyle olduğunu hatırlıyorum.
Arda Harmancı Decapat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #6 karabaston dedi: Prime envantere geliyor diye biliyorum hocam. Envanterden seçip etkinleştiriyordunuz hatta. Böyle olduğunu hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam envantere gelmemiş.
karabaston dedi: Prime envantere geliyor diye biliyorum hocam. Envanterden seçip etkinleştiriyordunuz hatta. Böyle olduğunu hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam envantere gelmemiş.
K karabaston Hectopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #7 Arda Harmancı dedi: Yok hocam envantere gelmemiş. Genişletmek için tıkla... Hocam steam den envantere hala girilmiyor. Oyun içinde ki envanter çöktüğü zaman zaten envanter değişmez.
Arda Harmancı dedi: Yok hocam envantere gelmemiş. Genişletmek için tıkla... Hocam steam den envantere hala girilmiyor. Oyun içinde ki envanter çöktüğü zaman zaten envanter değişmez.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 7 Nisan 2023 #8 @w1llard
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.936 Makaleler 1 Çözümler 18 7 Nisan 2023 #9 neqetria dedi: @w1llard Genişletmek için tıkla... Hocam ben de satın alım başarısız diyor ki.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.319 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 7 Nisan 2023 #10 Satın alma geçmişinde var mı? Dosya Ekleri 1680876949542.png 41 KB · Görüntüleme: 69