Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 26 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #11 kitkatr dedi: Bir de ben rekabetci girince seçkin hesaplar geliyor Genişletmek için tıkla... Her seferinde maçtaki tüm oyuncular seçki hesap geliyorsa siz de seçkinsinizdir büyük ihtimal. Bence Prime satıl al demesi de bug'dur.
kitkatr dedi: Bir de ben rekabetci girince seçkin hesaplar geliyor Genişletmek için tıkla... Her seferinde maçtaki tüm oyuncular seçki hesap geliyorsa siz de seçkinsinizdir büyük ihtimal. Bence Prime satıl al demesi de bug'dur.
kitkatr Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 149 19 Haziran 2021 #12 Kdr454 dedi: Her seferinde maçtaki tüm oyuncular seçki hesap geliyorsa siz de seçkinsinizdir büyük ihtimal. Bence Prime satıl al demesi de bug'dur. Genişletmek için tıkla... evet arkadaşlarımda seçkin onlarla rekabetçi giriyoruz ama benim için derecesizmi oluyor ama oyundakiler rekabetcide anlamadım yani
Kdr454 dedi: Her seferinde maçtaki tüm oyuncular seçki hesap geliyorsa siz de seçkinsinizdir büyük ihtimal. Bence Prime satıl al demesi de bug'dur. Genişletmek için tıkla... evet arkadaşlarımda seçkin onlarla rekabetçi giriyoruz ama benim için derecesizmi oluyor ama oyundakiler rekabetcide anlamadım yani
Herkesgibi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 1.002 Çözümler 6 19 Haziran 2021 #13 kitkatr dedi: prime satın al yazıyor ekranda ve ranklardada prime satın alınca açılacak yazıyor Genişletmek için tıkla... Maalesef, prime hesabınız gitmiş o zaman.☹ Prime olmayan hesaplar sadece "unranked" olarak rekabetçi girebiliyor ve unranked kısmı karma bir havuz prime olanlar da unranked girebiliyorlar.
kitkatr dedi: prime satın al yazıyor ekranda ve ranklardada prime satın alınca açılacak yazıyor Genişletmek için tıkla... Maalesef, prime hesabınız gitmiş o zaman.☹ Prime olmayan hesaplar sadece "unranked" olarak rekabetçi girebiliyor ve unranked kısmı karma bir havuz prime olanlar da unranked girebiliyorlar.