Muratgider44
Picopat
Arkadaşlar elimde 2017'den kalma Prime hesap var.
2 madalyası var 5 yıl hizmet ve sadakat rozeti.
Yoldaş rütbesi usta seçkin hiç hile açmadım tertemiz hesap.
Hesabı asıl sahibi istediği zaman geri alabilebileceği bir hesaba vereceğim para tam da 1 TL. Fazlasını vermem.Dalgamı geçiyorsunuz hocam.
100-150 TL arası bir fiyat eder. Ama güvenlik problemlerinden dolayı alan olur mu bilemem.Arkadaşlar elimde 2017'den kalma Prime hesap var.
2 madalyası var 5 yıl hizmet ve sadakat rozeti.
Yoldaş rütbesi usta seçkin hiç hile açmadım tertemiz hesap.
Hesabı asıl sahibi istediği zaman geri alabilebileceği bir hesaba vereceğim para tam da 1 TL. Fazlasını vermem.
Bunu yapsa bile istediği zaman eski kart bilgilerini gönderip hesabı gelebiliyor. Denenip onaylanmıştır.Size devredecek ve erişimini tamamıyla kaldıracak satmaktan kastımız bu.
Şu anlık piyasası düz hali 120 ama 5 yıllık rozet ederini bilemem ben olsam 180 200 aşağı vermem almıyorsalar almasınlar kalsın kenarda.
Çok ucuza buluyorsan aynı hesaptan vereyim sana 5 TL'ye. Mail dahil.@MiningciAGA kardeşim senin gülme hastalığın mı var 5 yıllık rozetten bahsediyoruz paranız yok diye size kalsa beleşe versin sizde olsa 300 koyarsınız sıfır IQ.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.