CS:GO Prime hesap nasıl yapılır?

Hesap satan bir çocuk var . Çocuk cs go oynamıyor. Hesap satıyor ama. 90 win var global hesap 0 steam seviyesi 21 level. Sıkıntı şu ben bir şeyi öğrenmek için araştırmam. Yaşarım ki öğreneyim diye. Yaşadım defalarca test ettim. Hile kullanılırsa ow ban yeniyor. 1 olmasa da 3-4 te yeniyor. Hile yok. steam seviyesi 0 report yiyorum tak güven faktörüm düşüyor. Yani bu halde bile güven faktörü düşüyorsa hile kullananlarınki nasıl düşmüyor. Sorum bu

@phylosoph Güven faktörü sadece CS:GO'da raporlanma sayısına göre belirlenmiyor. CS:GO'yu oynama saati, diğer oyunları oynama saati, Steam hesabının yılı, değeri, arkadaş sayısı, hesabın gizli olup olmadığı, hesapta başka bir oyundan yasaklama alınıp alınmadığı vs. gibi birçok etken var. Valve tüm bunları göz önünde bulundurup harmanlayınca bir Steam hesabının ortalama olarak güven faktörü ortaya çıkıyor.

Anladım hocam. Peki ben öyle hesaplar yapıp güven faktörü temiz biçimde satabilir miyim?

Anladım hocam. Peki ben öyle hesaplar yapıp güven faktörü temiz biçimde satabilir miyim?

Tabii ki de satabilirsiniz. Ama hesap alım-satımı Steam'in abonelik sözleşmesine göre yasaktır. Valve bir Steam hesabı satığınızı veya aldığınızı anlar ise hesabı haber vermeden kilitleme hakkına sahiptir. Kilitlenirse de hesap ne alıcı tarafa ne de satıcı tarafa yar olur. Bu riski göze alarak hesap ticareti yapabilirsiniz. Hesap alım-satım yapan kişiler genelde bu sorunla karşılaşıyor.

Teşekkür ederim hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…