Hocam ilgili kişi dolandırıcıysa bildirin SS'leri atın para atma vb. Technopat'a bildirip IP adresini isteyeceğim ardından savcılığa gideyim beni de dolandırmaya çalıştı kişi.
Hocam Technopat'a ilettim IP adresiniz için eğer IP desteği sağlarlar ise ve kişiye parayı geri atmazsanız en yakın zamanda savcılığa gidip hakkınızda ifade vereceğim.
Ben ilettim eğer mahkeme IP isterse vereceklerini söylediler beni de dolandırmaya çalıştı şimdi konu açıp herkese duyuracağım ve savcılığa gidip ifade vereceğim kişi hakkında.
Ben ilettim eğer mahkeme IP isterse vereceklerini söylediler beni de dolandırmaya çalıştı şimdi konu açıp herkese duyuracağım ve savcılığa gidip ifade vereceğim kişi hakkında.
Katılıyorum hocam hukuk okuyor abim zaten yarın Allah'ın izni ile kişi hakkında ifade vereceğim Technopat'ta mahkeme kararı IP isterse ileteceğini söyledi.
Katılıyorum hocam hukuk okuyor abim zaten yarın Allah'ın izni ile kişi hakkında ifade vereceğim Technopat'ta mahkeme kararı IP isterse ileteceğini söyledi.