Umut T. Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #1 CS:GO'da bedava versiyonunda 21 Level olup hesabı Prime'a kadar kastım ve bir sorum olacak. Şimdi ben Prime oldum fakat resmi jackpot sitelerine girebilir miyim? Oyun bedava versiyon eğer girebilirsem kaç para yatırmam lazım hesaba?
CS:GO'da bedava versiyonunda 21 Level olup hesabı Prime'a kadar kastım ve bir sorum olacak. Şimdi ben Prime oldum fakat resmi jackpot sitelerine girebilir miyim? Oyun bedava versiyon eğer girebilirsem kaç para yatırmam lazım hesaba?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 29 Ocak 2021 #2 Bildiğim kadarıyla skin veya jack siteleri için depozito 5 dolar istiyor.
Quanthos Megapat Katılım 6 Temmuz 2016 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #3 Siteden siteye değişir kimisi depozitosuz olur kimisi depozitolu, depozito da 1 dolardan 5 dolara kadar oluyor genelde.
Siteden siteye değişir kimisi depozitosuz olur kimisi depozitolu, depozito da 1 dolardan 5 dolara kadar oluyor genelde.