Merhaba arkadaşlar, 1 hafta olmadı CS Prime aldım. Aldıgım gün1 tane kasa düştü ve ondan sonra hiçbir şey düşmedi. Techno da da insanlar haftada 2 kasa düşer diyorlardı.
Bunu diyen net sallıyor. Haftada en fazla 2 eşya düşürme hakkınız bulunmakta 1 tane herhangi bir kasa ve 1 tane ölü sprey veya silah deseni denk gelir.
Bunu diyen net sallıyor. Haftada en fazla 2 eşya düşürme hakkınız bulunmakta 1 tane herhangi bir kasa ve 1 tane ölü sprey veya silah deseni denk gelir.
Böyle bir şey bulunmuyor. Haftada maksimum 3 adet "kasa" düşürme hakkınız var. Onun haricinde sprey ve skinler level atlama ödülü olarak gelir. Siz level atlamadan sprey veya skin elde edemezsiniz.
Tamam işte asıl mesele bundan sonra başlıyor. 2. öğe kasa olarak gelecek. 3.öğenin gelme olasılığını ben bu forumda olduğumdan beri duyuyorum. oyuna 2018de başladım rozet fullemeye çalıştım. Azaltılmış tp aldığım halde hiç 3. öğeye denk gelmedim.
Tamam işte asıl mesele bundan sonra başlıyor. 2. öge kasa olarak gelecek. 3.öğenin gelme olasılığını ben bu forumda olduğumdan beri duyuyorum. Oyuna 2018'de başladım rozet fullemeye çalıştım. Azaltılmış TP aldığım halde hiç 3. öğeye denk gelmedim.
Hocam ne anlatmaya çalıştığınızı anlamadım ama isterseniz size açıklayayım. 1 haftalık süre boyunca 3 adet kasa düşürme şansınız bulunuyor. Siz bugün saat 15:00'da ilk kasanızı düşürdüyseniz bir sonraki haftanın aynı gününün aynı saatine kadar düşürdüğünüz kasalar 2. veya 3. kasanız olur ve düşürme şansınız düşüktür. Skin ve grafiti ise level atlama ödülü olarak gelir. Başka türlü elde edilmez. Level atlama ödülü ile kasa dropunun bir alakası yoktur.