CS:GO Prime kasa düşmüyor

lensi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 1 hafta olmadı CS Prime aldım. Aldıgım gün1 tane kasa düştü ve ondan sonra hiçbir şey düşmedi. Techno da da insanlar haftada 2 kasa düşer diyorlardı.

Haftada 1 kasa çok kolay düşüyor, 2. kasa zor, 3. kasa imkansıza yakın.
1 hafta içinde kolayca düşürebileceklerin 1 kasa , 1 skin , 1 grafitti skin ve grafitti level atladıkça veriyor.

İlk kasa kolay düşer hocam 2. kasa için oyun içi 24 saat gerekiyor diye biliyorum.

İlk kasa düştükten sonra ikincinin düşmesi için 20-25 saat oynaman lazım.

Benim daha bu haftaki 1.kasam düşmedi. Yaklaşık 19 saat AFK bıraktım.

Bunu diyen net sallıyor. Haftada en fazla 2 eşya düşürme hakkınız bulunmakta 1 tane herhangi bir kasa ve 1 tane ölü sprey veya silah deseni denk gelir.

Level atlayınca skin veya sprey veriyor. Haftada 2 kasa veriyor.

Bunu diyen net sallıyor. Haftada en fazla 2 eşya düşürme hakkınız bulunmakta 1 tane herhangi bir kasa ve 1 tane ölü sprey veya silah deseni denk gelir.

Böyle bir şey bulunmuyor. Haftada maksimum 3 adet "kasa" düşürme hakkınız var. Onun haricinde sprey ve skinler level atlama ödülü olarak gelir. Siz level atlamadan sprey veya skin elde edemezsiniz.

Grafiti ve skin kasadan bağımsız şekilde düşüyor, skin düştü diye 2. Kasa düşmez diye bir şey yok.

Level atlayınca skin veya sprey veriyor. Haftada 2 kasa veriyor.
Tamam işte asıl mesele bundan sonra başlıyor. 2. öğe kasa olarak gelecek. 3.öğenin gelme olasılığını ben bu forumda olduğumdan beri duyuyorum. oyuna 2018de başladım rozet fullemeye çalıştım. Azaltılmış tp aldığım halde hiç 3. öğeye denk gelmedim.

Hocam ne anlatmaya çalıştığınızı anlamadım ama isterseniz size açıklayayım. 1 haftalık süre boyunca 3 adet kasa düşürme şansınız bulunuyor. Siz bugün saat 15:00'da ilk kasanızı düşürdüyseniz bir sonraki haftanın aynı gününün aynı saatine kadar düşürdüğünüz kasalar 2. veya 3. kasanız olur ve düşürme şansınız düşüktür. Skin ve grafiti ise level atlama ödülü olarak gelir. Başka türlü elde edilmez. Level atlama ödülü ile kasa dropunun bir alakası yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…