sagobch Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #31 ErenM21 dedi: Hatta duyduğuma göre artık Prime içeren hesaplar daha uyguna satılıyormuş yani dediğim gibi biraz kendi ayağına sıkmış oldu. Genişletmek için tıkla... Valve batırdı bence. Yeni oyunculara şans tanıması lazım. özellikle 2009’dan sonraki nesil büyük para kazandırır onlara.
ErenM21 dedi: Hatta duyduğuma göre artık Prime içeren hesaplar daha uyguna satılıyormuş yani dediğim gibi biraz kendi ayağına sıkmış oldu. Genişletmek için tıkla... Valve batırdı bence. Yeni oyunculara şans tanıması lazım. özellikle 2009’dan sonraki nesil büyük para kazandırır onlara.
D Deagle7 Decapat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 257 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #32 En iyisi COD:Warzone ve Black Ops Cold War,ben çok fazla hileci olduğu için CS:GO'dan bu oyunlara geçtim.
En iyisi COD:Warzone ve Black Ops Cold War,ben çok fazla hileci olduğu için CS:GO'dan bu oyunlara geçtim.
sagobch Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #33 Deagle7 dedi: En iyisi CoD: Warzone ve Black Ops Cold War, ben çok fazla hileci olduğu için CS:GO'dan bu oyunlara geçtim. Genişletmek için tıkla... Pahalı hocam .
Deagle7 dedi: En iyisi CoD: Warzone ve Black Ops Cold War, ben çok fazla hileci olduğu için CS:GO'dan bu oyunlara geçtim. Genişletmek için tıkla... Pahalı hocam .