CS:GO Prime nereden ucuza alınır?

Sefaagook

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi Türkiye fiyatı çok pahalı. Çeşitli sitelerden almak istedim fakat dolandırıcı çok olduğunu öğrendim. Ucuza satan var mı?

Başlıkta da belirttiğim gibi Türkiye fiyatı çok pahalı. Çeşitli sitelerden almak istedim fakat dolandırıcı çok olduğunu öğrendim. Ucuza satan var mı?
Prime satan insanlar steam hesap olarak satmıyormu?
Eğer steam hesap olarak satıyorsa hesabı sattıktan sonra yazıyor desteğe geri alıyor hesabı.
Steam hesap olarak almayın riskli.
Bence indirime girmesini bekleyin.

Sitelerde satılan hesaplara dikkat edin genelde ilk e-postayı vermiyorlar. Zaten artık bedava prime olma devri de kapandığı için onların da fiyatları yükselecektir. O yüzden ya kendiniz alın ya da bir arkadaşınız size hediye etsin :)

Prime satan insanlar steam hesap olarak satmıyormu?
Eğer steam hesap olarak satıyorsa hesabı sattıktan sonra yazıyor desteğe geri alıyor hesabı.
Steam hesap olarak almayın riskli.
Bence indirime girmesini bekleyin.
Steam hesabını geri alamıyorsunuz. Steam hesap güvenlikleri hesap sahibinin sorumluluğundadır diyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı