CS:GO Prime önemli mi?

theumtkyd

Hectopat
CS:GO için Prime hesap önemli bir şey mi sizce alınmalı mı? 250 TL'ye değer mi ve artıları nedir?

Hayatın CS:GO olduysa önemli ama 2-3 maç atıp çıkıyorsan pek gerek yok.

Çok oynayıp kasa düşürüp katlayacaksaniz değer zevk için değmez bence 250tlye ne oyunlar alınıyor bu dönemde.

CS:GO oynamayı ciddiye alıyorsanız gerekli bence. Eğlencesine giriyorsanız 250 TL'ye değmez.

Prime olmadan eşya düşüremiyorsun, seviye atlayamıyorsun ve dereceli rekabetçiye giremiyorsun.

CS:GO için Prime hesap önemli bir şey mi sizce alınmalı mı? 250 TL'ye değer mi ve artıları nedir?

CS:GO çok oynuyorsan bence alınmalı daha yeni 70 TL değerinde kasa çıkardım yani böyle böyle parayı katlarsın zaten ama çok oynuyorsan öbür türlü değmez.

Ne oyunlar alınıyor hocam? Bir oyun 250-1000TL

Metro Exodus Cyberpunk Mount and Blade Bannerlord God of War RDR 2 GTA 5
İndie olarak.
Katana Zero
Undertale.
Super hot

Ve saymadığım efsane oyunlar var hocam.

Bilmiyorum arkadaşlar CS ye daha kendi bilgisayarımda yeni başladım 3 saat oldu başlayalı.

Bilmiyorum arkadaşlar CS ye daha kendi bilgisayarımda yeni başladım 3 saat oldu başlayalı.
Öyle profesyonellik amacım yok zaten sadece zevkine oynuyorum ama eşya düşürme mevzusuna kafam takıldı. Bir de hile mevzusu sorun değil valveın hile şeyi çok iyi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…