SinyorCool Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 234 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Haziran 2023 #1 Ardakaşımla oynayacağım ama Prime'si yok. CS:GO Prime'siz rekabetçi nasıl açılır?
Çözüm A A AhmetCenkkrdgl 23 Haziran 2023 SinyorCool dedi: Yeterli maç oynamadığı için gibi bir hata veriyor dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Hesap yeniyse seviyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum basit eğlencede biraz XP kasıp 1-2 saate hesabı hazır hale getirebilirsiniz iyi oyunlar şimdiden.
SinyorCool dedi: Yeterli maç oynamadığı için gibi bir hata veriyor dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Hesap yeniyse seviyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum basit eğlencede biraz XP kasıp 1-2 saate hesabı hazır hale getirebilirsiniz iyi oyunlar şimdiden.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.856 Makaleler 3 Çözümler 59 23 Haziran 2023 #2 Siz onu lobinize davet ettiğiniz anda zaten prime iptal oluyor. Artı 0 Eksi
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.924 Çözümler 31 23 Haziran 2023 #3 Atamazsınız hocam. Basit eğlence vs. girebilirsiniz. Düzeltme: Atılıyormuş ama rank puanı alamıyorsunuz Artı 0 Eksi
Atamazsınız hocam. Basit eğlence vs. girebilirsiniz. Düzeltme: Atılıyormuş ama rank puanı alamıyorsunuz
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 23 Haziran 2023 #4 SinyorCool dedi: Ardakaşımla oynayacağım ama Prime'si yok. CS:GO Prime'siz rekabetçi nasıl açılır? Genişletmek için tıkla... Atarsınız ama herhangi bir puan alamazsınız. Artı 0 Eksi
SinyorCool dedi: Ardakaşımla oynayacağım ama Prime'si yok. CS:GO Prime'siz rekabetçi nasıl açılır? Genişletmek için tıkla... Atarsınız ama herhangi bir puan alamazsınız.
KS KS SinyorCool Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 234 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Haziran 2023 #5 kopkeliekmek dedi: Atamazsınız hocam. Basit eğlence vs. girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yeterli maç oynamadığı için gibi bir hata veriyor. Artı 0 Eksi
kopkeliekmek dedi: Atamazsınız hocam. Basit eğlence vs. girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yeterli maç oynamadığı için gibi bir hata veriyor.
A AhmetCenkkrdgl Centipat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #6 SinyorCool dedi: Ardakaşımla oynayacağım ama Prime'si yok. CS:GO Prime'siz rekabetçi nasıl açılır? Genişletmek için tıkla... Hocam öncelikle lobiden rekabetçiye girip derecesiz seçmeniz gerek benim bildiğim derecesiz maç atabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
SinyorCool dedi: Ardakaşımla oynayacağım ama Prime'si yok. CS:GO Prime'siz rekabetçi nasıl açılır? Genişletmek için tıkla... Hocam öncelikle lobiden rekabetçiye girip derecesiz seçmeniz gerek benim bildiğim derecesiz maç atabiliyorsunuz.
KS KS SinyorCool Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 234 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Haziran 2023 #7 AhmetCenkkrdgl dedi: Hocam öncelikle lobiden rekabetçiye girip derecesiz seçmeniz gerek benim bildiğim derecesiz maç atabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yeterli maç oynamadığı için gibi bir hata veriyor dediğim gibi Artı 0 Eksi
AhmetCenkkrdgl dedi: Hocam öncelikle lobiden rekabetçiye girip derecesiz seçmeniz gerek benim bildiğim derecesiz maç atabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yeterli maç oynamadığı için gibi bir hata veriyor dediğim gibi
A AhmetCenkkrdgl Centipat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #8 SinyorCool dedi: Yeterli maç oynamadığı için gibi bir hata veriyor dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Hesap yeniyse seviyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum basit eğlencede biraz XP kasıp 1-2 saate hesabı hazır hale getirebilirsiniz iyi oyunlar şimdiden. Artı 1 Eksi Çözüm
SinyorCool dedi: Yeterli maç oynamadığı için gibi bir hata veriyor dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Hesap yeniyse seviyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum basit eğlencede biraz XP kasıp 1-2 saate hesabı hazır hale getirebilirsiniz iyi oyunlar şimdiden.
KS KS SinyorCool Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 234 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Haziran 2023 #9 AhmetCenkkrdgl dedi: Hesap yeniyse seviyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum basit eğlencede biraz XP kasıp 1-2 saate hesabı hazır hale getirebilirsiniz iyi oyunlar şimdiden. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler, deneyelim. Artı 0 Eksi
AhmetCenkkrdgl dedi: Hesap yeniyse seviyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum basit eğlencede biraz XP kasıp 1-2 saate hesabı hazır hale getirebilirsiniz iyi oyunlar şimdiden. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler, deneyelim.