Selamünaleyküm. CS:GO Prime mı yoksa R6 mı?
Forumda Prime ile Prime olmayan arasında fark yok mu ne diye bir yorum görmüştüm. Sorayım dedim.
R6 daha mantıklı olur hem yeni bir oyun olur senin için hem CS:GO'dan kat kat daha eğlenceli tabii ara sıra kanser de oluyor orası ayrı. Hele gene Blitz mainler delirtiyor insanı. Tavsiyem R6 alman yönünde fakat indirim beklemeni tavsiye ederim yakında Epic Games'in indirimleri var 2 hafta sonra galiba 25 liraya alabilirsin. Ultimate alman daha iyi olur 35 lira ediyor o da. Ekstra operatör veriyor. Bu da oyunun başlarında çok önemli.
Hocam bir de R6'da oyun üstüne aşırı kafa yormama gerek yok değil mi? Bir yorumda oyunu 300 400 saat oynamadan tam öğrenmeden oynayınca anlamıyorsun diye yorum gördüm de(yine bu forumda gördüm).Kanka R6 hiç oynamadım neredeyse videolarını bile izlemedim. Oyundaki karakterleri falan bile bilmiyorum. CS'yi 3.5k saatten fazla oynadım 3K envanterim var oyunu hala çok seviyorum. Ama inanılmaz derecede hile var. Ve hile açanlar da öyle oyunun düşük oyuncuları falan değil. Bildiğin global adam (sanırım yüksek rankta daha fazla var) ve bir sürü önemli rozeti var. (rozetler değerli şeyler ama maddi bir şey değil genelde). Ve AWP Prens'i bıçağı eldiveni olmasına rağmen açıyor hileyi. Adamlar hileye bile para veriyor. Ciddi anlamda oyundan bıktım kesintisiz her el hile geliyor ama oyunu sevdiğimden ve can sıkıntısından hala oynuyorum. Kısacası bence R6 al ve yazmayı unuttum rankım da supreme (globalin bi altı) sözde global olup bırakacaktım ama 4 5 aydır zorlamama rağmen hileden dolayı olamadım global. Bir de R6 almamamın sebebi de PC'min kötü olması![]()
O kadar da değil. Ama 40 50 saat boyunca oyunu öğrenmeniz lazım. Aynı zamanda aşırı taktikselliği sevmiyorsanız oynamanızı önermem. Eski bir CSGO oyuncusu olarak bir süre önce R6 oynadım. Ama bu kadar taktiksellik beni zorladı. Ondan dolayı iade ettim.Hocam bir de R6'da oyun üstüne aşırı kafa yormama gerek yok değil mi? Bir yorumda oyunu 300 400 saat oynamadan tam öğrenmeden oynayınca anlamıyorsun diye yorum gördüm de(yine bu forumda gördüm).
100 saat alışman için yeterli. Mapleri iyi bilmen lazım.Hocam bir de R6'da oyun üstüne aşırı kafa yormama gerek yok değil mi? Bir yorumda oyunu 300 400 saat oynamadan tam öğrenmeden oynayınca anlamıyorsun diye yorum gördüm de(yine bu forumda gördüm).
Taktiksellik hoşuma gidiyor.O kadar da değil. Ama 40 50 saat boyunca oyunu öğrenmeniz lazım. Aynı zamanda aşırı taktikselliği sevmiyorsanız oynamanızı önermem. Eski bir CSGO oyuncusu olarak bir süre önce R6 oynadım. Ama bu kadar taktiksellik beni zorladı. Ondan dolayı iade ettim.
Hocam 100 saat fazla değil mi? Kaç gün oymaya bedel olur ki? Günde 2 saat oynasam 2 ay oluyor yaklaşık. Bir kaç saat Valorant oynadım. Çok iyi değilim ama idare edecek seviyedeyim. Sadece haritaları biraz daha sökmem lazım.100 saat alışman için yeterli. Mapleri iyi bilmen lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.